sâmbătă, 5 iulie 2008

Vot ilegal, scaldat in whiskey si stins cu ceapa

Azi am asistat la numirea pe functii a primarului pedelist Laurentiu Leoreanu si a viceprimarului liberal Constantin Ghica. Sala a fost mult prea plina de membrii si simpatizantii partidului in voga (sau in trend), de presa mare… cat e frunza, cat e iarba, iar niscaiva distinsi invitati, precum fostul vice sau sefi de pe la Politie, au stat in picioare. Ei au scaune in alte locuri, la alte firme si alte institutii ale statului. Noroc ca de sub fundul obtuz al presei nu a lipsit scaunelul, de data aceasta fara pioneze.

Pe langa aplauzele, zambetele, felicitarile si ironiile de rigoare, emotiile au dat peste cap procedurile. De exemplu, proiectul de constatare a incetarii mandatului lui Dorinel Ursarescu nu a fost votat, ceea ce ar insemna ca deputatul ar fi cel de-al 22 lea consilier. O alta “problema” procedurala a fost legata de numirea viceprimarului. A existat o singura propunere, cum era si stabilit, insa votul nu a fost nici pe departe secret, ci transparent total, cu urna la vedere si cu buletinul pe care nu s-au facut insemnari ca nu aveau nici cu ce, nici de ce.

Mi-au mai trecut arogantele si ochiul vigilent s-a mai inchis dupa ce pd-l-istii au dat de mancat si de baut la noul “club”, Parc Multiplex, care va inlocui, cum e si firesc, locul de intalnire din ultimii opt ani – Hotelul Roman (si Chianti, uneori). Psd-isti, pnl-isti si pdl-isti au cinstit impreuna, ca asa-i sta frumos omului, sa se bucure cand capra vecinului “naste pui vii”. Am mai fost si pe la liberali, tot la masa, normal, dar la Hotelul devenit, in cateva luni, stralucitor de auriu. Liberalii erau cam suparati ca socoteala cu pdl-istii nu s-a potrivit cu cea din sala de Consiliu, dar atmosfera era una vesela. Am sarit peste relaxarea liberala, ca eram deja ghiftuita si cu tolba plina de subiecte. Ramane pe data viitoare!

Ramaneti calmi. Brb.

Niciun comentariu: