sâmbătă, 26 iulie 2008

Antochi una zice, alta face

Pe consilierul PSD Antochi l-am prins cu minciuna-n sac. La conferinta de presa in care fostii primari si sefi au fost “executati”, fostul si actualul sef Chelaru spune ca votul “negativ” dat Nusei Chiriac la validarea a fost impus de Carpusor. Ca, de fapt, acesta din urma si-a obligat colegii sa faca asa cum zice el, adica sa-i dea o palma doamnei, in public.

Problema este ca Antochi a declarat, in nenumarate randuri, ca votul sau nu a avut nicio legatura cu partidul sau cu ex-ul Carpusor. Ca el voteaza cum stie, cum vede, cum simte, cum… poate. La conferinta, la stanga sefului, n-a mai stiut cum si ce sa mai spuna. Ba ca fu inainte o sedinta, ba ca s-a vorbit, ba ca de fapt s-a cerut, dar nu s-a obligat. O balba jenanta. Si te mai pui ca acum cateva luni il laudam ca stia sa vorbeasca altceva decat intr-o limba de lemn obositoare. Daca ar fi (re)cunoscut ca "da sau ba", ca “am mancat ce am gasit de pe jos, ca nu stiam sau nu puteam sa fac altceva”, parca… si cu daca mai plecau din barca. Asa, mai bine ma duc in padure…

Minciuna are picioare scurte. Daca iti iei BMW X5 nu alergi mai repede, ci consumi mai mult. Sau na, poate ai noroc, daca are cine sa te impinga de la spate sau pe la spate.

Niciun comentariu: