miercuri, 30 iulie 2008

TV 1 Neamt candideaza la soseta de aur portocaliu

Azi, primarul Leoreanu a facut un bilant al ultimelor zile, laudandu-si cativa consilieri, dar si functionarii sau alesii locali ai altor partide. Ba pana si presa a fost laudata, aia localo-judeteana, ca aia nationala a vazut realitatea cu obiectivul de la capitala.

Nimic deosebit la conferinta de presa decat aparitia unei echipe de la Tv 1 Neamt. Cei doi jurnalisti – operator si redactor – aveau o singura misiune. Campanie electorala pe seama sinistratilor. “Suntem de la Tv 1 Neamt, reprezentam presa din Piatra Neamt si Primaria Piatra Neamt”. I-auzi! Ideea era ca oamenii vroiau sa stie de la primarul nostru, al romascanilor, cu ce pot ajuta oamenii de bine pe sinistrati. Aia din tamaseni-adjudeni, ca la roman nu avem decat oameni saraci cu duhul. Ma bucur ca echipa a venit pana la Roman sa afle de ce au nevoie niste oameni ale carora case au fost luate de ape. Pai… de o noua casa, de hrana, apa, haine, incaltaminte si…. bani. Cam ceea ce nu poate asigura niciodata statul suficient incat sa ajunga la toti. Macar cei de la tv primariei din piatra neamt stiau unde suntem pe harta. Pacat ca nu au inteles ca leoreanu nu conduce judetul sau zona romanului, si ca intrebarea trebuia sa fie adresata primarului din tamaseni (dar care e psd-ist), care, se considera, ca stia macar la fel de bine ca leoreanu situatia.

Mi-e sila si incepe sa miroasa. Sper sa nu se faca Gala presei la roman si tv cu pricina sa obtina premiul gheata portocalie.

Ramaneti calmi. Brb.

PS: De fapt, am inteles, cei de la Tv 1 neamt aveau nevoie de o declaratie, dar asta se poate obtine in circuit inchis, nu chiar pe fata, pe schimbarea la fata.

2 comentarii:

Anonim spunea...

A gresi este omeneste.A persevera este diabolic.Oamenii incearca sa-si faca "treaba" asa cum stiu si cum pot.Nu putem fi toti perfecti.
PS: corect e 1TV Neamt nu TV1.
O zi minunata...

Claudia Matei spunea...

Eeee, un mic detaliu, cine citeste (inclusiv tu) stie despre ce e vorba. A fost o rautate de-a mea gratuita, eu fac altele si mai si, insa nu m-am putut "aptine"... Vroiam sa apar presa romascana de invazia... pietrenilor =))