miercuri, 9 iulie 2008

Sa fim oameni, macar un weekend

Sambata si duminica, in Roman va avea loc o colecta de haine si jucarii pentru cei mai putin norocosi. Actiunea este facuta de partidul portocaliu, dar sunt absolut sigura ca primesc la corturi si haine rosii, galbene, verzi, albastre. Primesc si jucarii, in forma de leu sau urs, sau orice altceva ce ar putea sa aduca un zambet pe fata unui copil. Asa ca, hai sa fim oameni macar in acest weekend, sa strangem o plasa cu lucruri pe care sunt sigura ca nu le mai purtati, v-au ramas mici sau nu va mai “caracterizeaza’, si sa le daruim celor care au nevoie, pentru ca viata nu le permite sa faca mofturi. Actiunea este sociala, partidul este democrat-liberal, iar cei mai multi dintre noi suntem oameni. “Din suflet, pentru un zambet” este invitatia lor, pe care o putem accepta… sau putem sa ne prefacem ca… weekendul asta nu suntem oameni.
Eu ma inscriu la campanie, pentru ca si acest blog este scris “pentru cei care stiu sa zambeasca”, iar eu am nevoie de cat mai multi fani. De oameni care stiu si, mai ales, pot si au de ce sa zambeasca.

PD-L: Corturile vor fi amplasate la Favorit, Piata Mare (la Hala), Piata Mica si Piata Roman Voda. Sambata, campania se va desfasura intre orele 14 – 19, iar duminica – intre 9 -14.


Pentru o lume mai buna. Brb.

Niciun comentariu: