sâmbătă, 26 iulie 2008

Carpusor a primit un sut in fund

Grupul 1 din PSD abia a asteptat momentul cand grupul 2 din PSD pierde alegerile, iar acesta a sosit pe pusa masa, un soi de cina cea de taina, in care s-a impartit coliva unora si lumanari de botez altora. Vineri a fost o zi istorica pentru social democratii romascano-nemteno-ieseni: sefii de sus si cei de mai jos i-au exclus din fruncea partidului rosu pe Carpusor si Luncanu. Analiza campaniei electorale… i-a rastingnit pe cei doi, in timp ce Chelaru s-a ridicat pe un nor de praf alb sus, sus, sus, pe baricade.

Sec, cu glasul dres si atent la fiecare cuvant, Chelaru a citit repede “sentinta” data de cu seara. Ziaristii si-au frecat si ei mainile atent, au zambit si s-au intristat laolalta cand au aflat ca una e revocarea din functii, una e retragerea sprijinului partidului. Cu alte cuvinte, cei doi raman psd-isti de rand, fara nimic de zis in partid, dar cu drept de vot pentru soarta noastra, a romascanilor. Deci… un sut in fund intre ei pentru ei. Un fel de victorie de orgoliu, cu “na ti-am tras-o”, “dar nu te supara frate”, “asa e-n viata”. Chelaru spune ca doua sanctiuni ar fi fost prea mult, iar niciuna prea de tot.

Pedepsiti, cu genunchii pe coji de nuca, cei doi sa faca ce vrea, numai in conducerea partidului si mai ales a alegerilor urmatoare sa nu se bage, nici cu fundu, nici cu gura. Adica sa-si ia cei doi gandul de vreo candidatura la parlamentare, ca deja sunt prea multi inscrisi, iar gaura la covrig este prea mica. Daca in vara, psd s-a batut cu pnl, acum psd va bate cu portocale in pnl sau ii va face galben de gelosi pe pdl-isti cu valoarea lor?

Unii spun ca orice sut in fund este un pas inainte, altii spun ca musca de pe caciula rastoarna carul cu mere al anei. Eu nu spun nimic, ma intreb doar daca aceasta curatenie este victoria lui Chelaru (grup 1) impotriva Carpusor (grup 2) sau o manarie la mijloc, aceea de a le demonstra romscanilor ca daca toti politicienii e murdari si corupti, ei nu mai au nimic corupt. Curat murdar!

Ramaneti calmi. Brb.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ioi. Indiferent de tipul de mascarada practicat de PSD nu pot sa spun decat un lucru legat de retragerea functiilor marelui hot Carpusor si al nulitatii sale pupincuristul Luncanu: URAAAAAA!