vineri, 18 iulie 2008

Mai bine ma duc in padure

Dupa un primar care nu facea spatii verzi, am primit bonus un primar care distruge ceea ce nu prea s-a facut. Noua conducere a Primariei mi-a distrus spatiul verde din fata blocului, pentru ca… asa e la Piatra. Ideea initiala nu a fost rea, insa in practica s-a dovedit a fi un dezastru. Dezastru a ramas in urma celor care au micsorat cica garduletul viu, fara a se gandi ca lasa numai cioatele de copaci. Gardul de la mine nu e de tip “boschet”, ci de tip arbust, astfel incat odata taiat… mai ramai cu ciotul, labele si botul.

Spatiul verde, plamanul orasului, este acum rascait, ca TBC, incet incet. Singurul avantaj este ca vad ce are vecinul in gradina. Dezavantajul e ca raman fara spatiu verde, putinul existent urmand sa se usuce acushica.

Propun echipei s-o lase mai moale cu copiatul fara noima. Mai bine sa rada gardurile de fier pe care, cu nesimtire crasa, vecinii mei si-au imprejmuit domeniul public, sub simplul pretext ca gradina e sub geamul lor. Sau, vorba bancului, mai bine ma duc in padure.

PS: Foto este facuta acum o saptamana, la inceputul marii campanii de despadurire, verdele din poza fiind la acest moment usor palid, cu tente de caramiziu.

Ramaneti calmi. Brb.

Niciun comentariu: