joi, 10 iulie 2008

Lumea e mica, dar sufletul e mare

Internetul e o cale de comunicare, eficienta se pare, tinand cont ca am comunicat, iar sondajul virtual “dai un leu pentru o lume mai buna” a crescut intr-o zi cat altii in zece. Pentru increderea oferita proiectului, va multumesc!

Lumea e mica, insa sufletele oamenilor sunt nemarginite. Invitatia portocaliilor, preluata si de mine pe blog, a avut ecou pana in inima capitalei. Doi prieteni de nadejde – Luminita si Mihai, cu blog si messenger, au transmis mesajul mai departe si, chiar acum, mai multi oameni cu suflet din Bucuresti strang lucruri si mai ales jucarii pentru copiii din Roman. Indemnuri optimiste: “strang jucarii pentru donatie, dead line: vineri” rastoarna lumea (dulapurile si sifonierele), pentru ca, sambata si duminica, lucrurile sa ajunga la organizatori, iar mai departe la cei pentru care copilaria nu le-a adus decat lacrimi si singuratate. Felicitari celor ce sunteti mai mult oameni si mai putin roboti!

Pentru o lume mai buna, meritam sa lasam orgoliile la o parte, diferentele culturale, lingvistice, rasiale si, mai ales, politice! Curaj, dati un leu, o camasa sau o jucarie si, poate, lumea va fi mai buna sau macar noi, oamenii, vom zambi mai mult.

Pentru o lume mai buna. Brb.

Niciun comentariu: