vineri, 25 iulie 2008

Suntem pe rosu

M-au mai sunat si mai tarziu cei de la Primarie. Tot centralista, dar cu alta problema. Asa cum ma asteptam inca de prima oara, era de rau. Vine ploaia, dar nimanui nu-i pare bine, pentru ca ce e in gradina… spala cu tot cu casa. Primarul Leo ne-a bagat si pe noi si pe functionari in sedinta, pardon conferinta.

De astazi si pana maine seara, pe Siret este cod rosu hidrologic, fiind anuntata o viitura cum nu s-a mai vazut. In consecinta, este interzis pescuitul si mai ales bronzatul… Daca prin satele din jur, e risc de prapad mare, la noi prapadul e in zona Protanului si a restaurantului si iazului de la Lebada ale liberalului Danaila. Daca alesul nu tine banii la sertarul cu furculitze, nu-i problema, altfel… risca sa-i spele Siretul.

La iesirea de la conferinta, ziaristii se gandeau daca ii va spala si pe ei apa. Din presa, cel mai bine sta Lucica, la etajul 5, in varf de oras. Noi ceilalti… mai pe jos, dar tinem piept la toti dusmanii. Mie mi-e prieten numai codru.

Un comentariu:

un'A'mic spunea...

iaka, na! noroc de tine ca mai aflu si eu ceva nou. multza, macar tie, ca pe noi nu ne-a anuntat nimeni... suntem insignifianti!