luni, 7 iulie 2008

Plangeri… de mila

Am citit azi, pe nepusa masa, articolul din ZdR, cel cu dezgropatul mortilor de catre liberali. Am citit cum Centrul de Initiativa Sociala (democrata), care i-a muscat de fund pe contracandidatii lui Carpusor, i-au facut pe unii sa piarda alegerile. Extraordinar!!! Chiar asa de prosti sunt cei care s-au dus la vot, sa fi pus stampila cum le-au dictat epistolarii fantomatici, nu constiinta (la unii inca vie si functionala)... ?!

Mai degraba, distinsii jurnalisti sa-mi scrie mie si voua ce se mai aude de zecile de plangeri din timpul alegerilor. Dosarul lui Ursarescu contra mitei pe care Carpusor a dat-o celor din strada Fabricii; dosarul lui Ursarescu impotriva celor care i-au dat mash-ul jos de pe Hotel; dosarul lui Carpusor impotriva tonomatelor care au facut intermedieri, in calitate de ziaristi, pentru politicieni; dosarul lui Carpusor impotriva liberalilor care au promovat bancnota cu spaga 20% si, nu in ultimul rand, mita data de un pesedist in timpul alegerilor. Asta da subiecte, iar cu tolba plina parca mai venim de acasa la serviciu cu drag de Roman.

Pe de alta parte, articolul e foarte frumos scris, cu morala la final, numai ca nu a raspuns la intrebarea “Si ce-i cu asta?”. Era campanie domnilor si, slava Domnului, campania a trecut, deci… sa trecem si noi peste. Dupa campanie ne plangem de mila? Cumva se pregatesc armele pentru parlamentare si cine rade la urma rade cu lacrimi…?!

NB: Daca acea fituica ar fi contat, atunci ar fi pierdut si Leoreanu, nu, logic doar. In plus, de ce nu se vorbeste despre “ziarul” editat cu doua zile inainte de primul tur, ala cu interlopii, ala sa fi fost adevarat? Nu, nu cred, cred ca e doar o scapare... pe ei.

Ramaneti calmi.Brb.

Niciun comentariu: