marți, 3 iunie 2008

Am lipsit trei zile – remember. Un pic de… politica

V-am spus eu ca am nevoie de concediu, motiv pentru care am luat o pauza, numai de la blog, ca in rest parca am muncit si mai si, desi, in urma mea, nu s-a vazut nimic. Unii au scris istoria la Roman, in timp ce altii au trecut in istorie. Eu am scris doar la ziar.

Nu mai e pentru nimeni o noutate ca “inamicul nr. 1” al PSD, Ursarescu, a pierdut alegerile la Roman. Aici el a trecut in istorie. Istoria s-a scris pe chipurile psd-istilor, cei care au scapat de o “belea”, dar s-au capatat cu alta. Unii ii spun portocala, altii portocala mecanica (pentru cei care au vazut filmul sau au citat cartea, nu meciul - pentru ca nu vorbim de echipe de fotbal). E clar, pana acum unii vedea galben in fata ochilor, iar acum, de la atata incordare, s-au pricopsit cu buba portocalie, care nu doare, dar e molipsitoare. Tratament exista pentru toate, numai bani si specialisti sa ai. Cum se trateaza boala unei tari intregi de a vota cu ce e la moda, e doar problema staff-ului PSD. Eu ii zic problema, altii ii spun situatie.

Eu ma intorc la parerea mea: romascanii nu au votat Leoreanu, schimbarea la fata sau proiectul cu barcile zburatoare. Romascanii au votat portocala din trei motive: pentru ca doi se certau, iar al treilea castiga; pentru ca toata lumea “loves Base”; pentru ca toti cred ca vine Pinalti si le face orasu de piatra sau ca piatral. E dreptul fiecaruia dintre noi de a crede in ceva, chiar si intr-un copac cu portocale sau intr-o mana de unde cresc trandafiri.

Ramaneti calmi. Brb.

Niciun comentariu: