vineri, 20 iunie 2008

Ce e mic, negru si bate la usa… viitorul nostru

Am pus un pariu, inainte de alegeri, si simt ca, dupa azi si mai ales dupa prima sedinta de CL, il cam pierd. Daca asa va fi, tre sa dau o sticla de whiskey, daca nu, primesc. Sper ca, in orice varianta, sa beau si eu din ea, pentru ca pariul l-am pus cu … moartea si cu moartea nu te joci, doar bei.

Ideea de la care pleaca pariul nu o pot spune, sunt superstitioasa si imi merge rau apoi, insa va pot spune ca are legatura cu membrii PSD-PNL. Asadar, va dau cateva indicii. D-na Lenuta Chiriac (PSD) a stat azi tot in capul mesei, mai pe colt, ca maritata e deja. Numai ca, langa ea, hop si Constantin Ghica (PNL). Toate bune si frumoase. Aranjamentul floral din CL a stat astfel: trei trandafiri ori cinci au fost despartiti, printr-o cruce, de un al treilea trandafir, care are inca trei fire si nu un singur fir, pedelist. Tabla inmultirii e corecta pana aici, da cu plus. Ecuatia s-a imputit la mijlocul sedintei. Primii cinci PSD au votat “abtinut” la validarea lu’ Chiriac, pe motiv ca aceasta a facut prajituri in campanie si s-a acoperit cu mash-ul lui Ursarescu. Dar interesant e ca cel de-al saselea trandafir cu – 1-3 fire – a votat pentru doamna, desi doamna nu s-a ocupat de nunta fiicei lui, cica ar fi fost prea scump tariful.

Si ca circul sa fie complet, Mocanu (PSD) – firul cu 1-3 tradafiri (pentru cei care nu au inteles aluzia), a avut un discurs incredibil de lung, cat un contract de banca, in care le multumea tuturor ca exista si se bucura de noua guvernare, cica armonioasa si evlavioasa. Haide na, fugi de aici, ca pe asta nu o cred.

PS: Pariul nu e daca doamna va deveni liberala.

Ramaneti calmi. Brb.

Niciun comentariu: