miercuri, 25 iunie 2008

Am fost "altfel" concediata

Stire pentru toti fanii mei de la tv, de la Topall tv. Incepind de miercuri, 26 iunie, Claudia Matei (C.M. - daca as fi infractor sau interlop) a fost concediata de la postul de televiziune local TopAll Tv, o altfel de televiziune. Motivul concedierii este determinat de nevoia de restructurare a personalului de la nivelul postului de televiziune. Urmarea acestei concedieri este disparitia, din grila de programe, a emisunii “Cafea cu ziare”, conform spuselor patronului acestui post. Astfel, dupa jumatate de an, adica de la 1 decembrie 2007, Claudia Matei isi inceteaza colaborarea cu postul de tv TopAll maine, urmand sa-si gaseasca un alt job sau sa-si indrepte intreaga atentie asupra celorlalte job-uri.

Comentariu la stire (drept la replica): asa cum spuneam la inceputurile mele, minte-ma frumos si, in special, in fata! Am fost concediata telefonic. Ups. Nu am mai fost data afara, iar telefonic nici atat. Ma intreb daca restructurarea era problema, pentru ca, in timpul apelului telefonic, am fost invitata, daca-mi doresc, sa fac o altfel de emisiune. Singura mea problema este ca eu imi doresc doar o emisiune si aceea in care sa fac revista presei (sa citesc stiri si sa le comentez, singura sau in grup). Totusi, aceasta problema am s-o expun in direct, ca telefonic e mult prea impersonal si, asa cum spune cineva, ochii chiar nu mint. La fel de totusi am sa ma ingrijorez, nu stiu cat de mult, in cazul in care se va mai fierbe si turna “Cafeaua cu ziare” si fara mine.

O altfel de concediere. Apropo de altfel, un altfel de job aveti sa-mi propuneti? Exclud aici “blog”-job-urile, de astea sunt satula…, de-aia mi-am facut blog, ca sa am tot timpul job.

PS: Nu exista "stire" obiectiva, ca sa exclud posibilitatea vreunui comentariu in care sa fiu numita ofticoasa. Nici ei, nici eu nu ne ofticam pentru lucrurile marunte si trecatoare ale vietii.

Eu am ramas calma. Voi brb?

2 comentarii:

un'A'mic spunea...

un rahat cu mac povestea asta, insa... la urma urmei, din 4 patroni, cred ca se voteaza la majoritate... NOT! :) oricand vrei si esti dispusa, poti vorbi cu mine legat de presa si de comentarii acide pe marginea materialelor. Mie nu imi este permis in acest momemnt sa fac comentarii 'belicoase' pe marginea stirilor sa a personajelor luate in vizorul articolelor... poate mai vorbim. Nu e o pierdere pentru tine, crede-ma.

Claudia Matei spunea...

Negociem... inclusiv spaga... Trecand peste glumele mele proaste, comentariile aici sunt la liber... atat timp cat nu cuprind cuvinte compuse din dex, care fac trimitere la... Pe acest blog, in timp, se vor scrie si cele nescrise sau nespuse prin presa, pentru ca e blogul meu si...eu inca fac ce vreau. La munca nu, dar aici da.