miercuri, 29 iulie 2009

De bloga cu Neamtu’

Mi-am permis ieri, spre nerusinarea mea, sa invit la emisiune – asta pentru ca e singurul care ar mai fi acceptat, in rest nimeni nu ma mai vrea/suporta - un fost coleg de breasla, iar acum concurenta de pe blogosfera, ca sa-i imping cu microfonul ceara galbena de la lumanare si sa scot din urechea de la gura fraze care sa ramana in analele televiziunii. Da, tocmai el, Neamtu' cu A mare - inregistrat la romtv. Difuzat azi. Am stat si noi, ca toti romascanii pe timp de vara si in vremuri de criza, la terasa si am povestit vrute si nevrute, dar numai despre blogarase si blogarei. Neamtu pe paine cu unt se serveste azi, la 19, pe romtv, la numai 50 de minute.

PS: Nu va asteptati la mari “dezvaluiri”, nu pentru ca invitatul nu avea ce spune, dar intrebarile au fost tipic jurnalistice: cine, ce si unde… deci adevaruri mari n-am aflat. In mod sigur, am pus punctul pe I, lafaindu-ne printre miile de cititori pasionati de blogareala sau balacareala.

Ramaneti cititori. Brb.

14 comentarii:

mv spunea...

Ei nu te mai suporta nimeni :)

mv spunea...

referitor la bloguri si bloggeri ...
ar fi frumos sa facem un "blogmeet romascan" in vara asta.

Claudia Matei spunea...

Ai dreptate, colegii ma suporta, dar nu au de ales... Am vrut sa spun ca nu ma iubeste nimeni, stiu eu ca da bine daca faci pe victima... sistemului. Brb

Claudia Matei spunea...

@dawgama - se face si adunarea, se vorbeste despre "ea" si in emisiune. De detalii se ocupa tocmai neamtu, el a promis ca revine cu amanunte pe blogul personal... Deci, odata si odata, tot ajungem fata-n fata...:D Brb

mv spunea...

cine se ofera sa imi dea si mie emisiunea ? ca eu n-are clabu :(

Claudia Matei spunea...

Gasim o solutie... Poate o difuzam la marea adunare (glumesc) sau... un coleg binevoitor... care inca ma mai suporta... iti va face un mega cd-dvd...

Anonim spunea...

cum ne mai place sa copiem pe altii ....
au mai facut si cei de la cns emisune pe terasa acu si voi ..un pic de originalitate nu ar strica dar na ...de unde nu-i ....

cipslim spunea...

Pai ce nu ai zis ca hesti la RomTV?
Sa-i zici lui ala care are cheile la RomTV ca a zis cipslim ca daca nu-si face canal de Youtube unde sa-si puna clipuri cu emisiunile cele mai interesante e un mare fraier si ramane in urma. Nu-l costa nik si pot sal urmareasca romascanii de pretutindeni. Inclusiv eu.
Ma uit la CNS zi de zi ca alta optiune nu am, il am la favourites si-mi arata de fiecare data cand il deschid care sunt noi.
HAi ca poti, fa gatzi la manager, derector, secretar de partid, ce o fi el acolo.
Pls

Neamtu' spunea...

dawgama, n-ai ce face cu ea :)) emisiune naspa, moderator naspa, invitat naspa, cameraman naspa... sucu' era bun :)) Lasa ca ne vedem la ochi si discutam mai pe larg.

Mark spunea...

Ca era important sau nu ceea ce a-ti discutat, nu stiu ca nu ma uit acasa la tv decat dupa 22.Insa e demn de remarcat ca asa cum e "criza" v-ati permis sa va tratati la terasa din spatele primariei.si preturile...spun multe.Deci, nu e criza.:)

Neamtu' spunea...

@cipslim: daca e acelasi om cu chei pe care il stiu eu, la comanda, slabe sperante... ala se descurca bine cu falimente, nu cu sustinere.

Neamtu' spunea...

@Mark: am observat ca nu tia-i anuntat intentia... pot printa o invitatie cu numele tau, daca vrei :D

Cipslim spunea...

@ neamtu
As vrea cu aceasta minunata ocazie sa-ti injur blogul pentru ca-mi spune ca nu pot sa las comentarii deoarece nu sunt real ci virtual si ca fac spam.
I AM A REAL BOY!

Neamtu' spunea...

@Cipslim: nu mai inteleg nimic. 26 de comentarii, peste 90 de vizite zilnice, si doar 3 oameni care se plang de chestia asta. Habar n-am din ce cauza este.. sincer, imi pare rau, chiar NU STIU ce trebuie sa fac... scuze :(