duminică, 19 iulie 2009

Frustrat ziceai?

Sunt foarte dezamagita, dupa ce am aflat ca primarul Leo ar fi sustinut in fata presei ca numai “frustratii isi fac blog”. Totul a pornit, asa cum banuiesc ca deja v-ati prins, de la o doamna a presei, care a sustinut ca pe un blog se spune ca lucrarile in oras sunt executate de firme ale lui boc, poc, videanu, udrea, pinalty si tot neamul lor (de fapt nu exista inca un blogger atat de activist, cu informatii clare si cu tupeul de a rosti, macar sub anonimat, asta). Ca lucrarile sunt facute de firme prietene celor enumerati (ceea ce nu m-ar surprinde), n-am mai aflat, pentru ca primarul, zic surse din presa, ar fi raspuns cu o vorba urata la adresa celor care, din diferite motive, si-au construit blog, si-au format o mini civilizatie, acolo unde libertatea de exprimare nu tine decat de conduita si condeiul posesorului si nu de lumea economica sau atat de personala in care ne-nvartim.

Concluzia mea este ca oameni de marca ai tarii, precum deputatul Marius Neculai sau d-na ministra Udrea – poarta cu succesuri mandria unei etichete de frustrat. Lui Marius Neculai cred i-au trecut frustrarile, ca blogul lui a murit, insa d-na cu turismul cred ca e plina de frustrari ca are prea multi bani! Asa este, niste frustrati domnule! Bine ca n-avem gripa porcina!

Postul ramane in categoria: se spune, nu am deocamdata confirmarea cuvintelor rostite, am doar un telefonul fara fir.

Ramaneti calmi. Brb.

7 comentarii:

Neamtu' spunea...

Poi nu dispunem toti de o primarie si de un purtator de cuvant, nu? Sau de un TV sau de un ziar. Ne ramane blogul. Nu ma simt frustrat deloc. Doar putin flamand... cred ca ma duc sa mananc.

Claudia Matei spunea...

Mda, cam asa e, desi, din cate vad eu, deja formezi o comunitate "a romascanilor" si aduci un plus de valoare orasului ;). Pofta mare, ai grija la kg in plus... Ti se ingroasa buricele degetelelor si nu vei mai putea tasta, iar apoi raman singura frustrata. Slaba si frustrata, ce poate fi mai rau? Brb

Unknown spunea...

personal, cred ca un ales istet tre sa relationeze bine si cu presa dar si cu alti vectori de opinie, inclusiv cu bloggerii (ma refer la bloguri care respecta niste reguli, nu la cele tip "jurnal personal");
la fel cred ca si pe un blog se poate publica o ancheta adevarata, care chiar sa respecte regulile jurnalistice;
altfel, din punct de vedere juridic, o postare pe blog oricum este opozabila cu legea (pe insulta si calomnie)
- or fi fiind bloggeri sau comentatori care baga multe prostii (netul permite orice), dar orice generalizare cred ca este gresita; si eu am auzit de primari penali dar nu pot spune ca TOTI PRIMARII SUNT PENALI

cipslim spunea...

Cred ca rastalmacim declartia maretului primar. El a spus ca toti frustratii si-au facut blog nu ca toti blogarii sunt frustrati. Toti frustratii si-au facut blog ca sa poata sa acuze fara a fi trasi la raspundere.
Si pitzipoanca care l-a intrebat daca e ziarista, trebuia sa faca un pic de ziaristica investigativa inainte sa deschida gura si sa faca un serviciu presei si poporului glorios, sa desconspire un grup de interese care face abuz de putere. Daca ai informatii de astea le folosesti nu le arunci la cos in felul asta.


Si inca un lucru:
Iar a iesit Hursarescu la PNL!

Mark spunea...

mda... ce sa zic. asa a fost afirmatia primarului.e parerea lui si asa va ramane, asta nu insemna sub nici o forma ca el are dreptate.Si nici nu ma simt frustrat chiar daca am cateva bloguri.Oricum cand am auzit ca ne-a facut frustrati....m-a zgariat putin pe creier.Recunosc ca in conjuctura respectiva nu am putut sa schitez nimic.ce sa-i faci. viata merge mai departe. apa trece...pietrele raman. see u next time.

Mark spunea...

La multi ani! mai multe vezi:http://catalynwest.blogspot.com/

Anonim spunea...

Sa inteleg ca suntem cu totii... fustrati (inclusiv persoanele de fata...)?
Lasand gluma la o parte... De ce sa generalizam, totusi? Un blog poate fi conceput ca o pagina web oarecare, din punct de vedere al continutului. Si atunci nu inteleg unde e frustrarea...