vineri, 31 iulie 2009

Ce semeni, bine gasesti!

Doamnelor, domnilor, domnisoarelor si cavalerilor, imi revine dificila, dar placuta, misiune, de a va anunta ca NU - barfa conform careia actionariatul romtv a luat o alta intorsatura nu este nimic mai mult decat o discutie fara capatai si lipsita de incarcatura emotionala. Cum lauda de sine nu aduce-a bine, nu stiu cine a putut inventa si vehicula ideea conform careia majoritatea trustului de presa ar fi putut fi preluata de tocmai managerul acestei televiziuni, d-l sef Gabriel Luncanu?!

Nu pot oferi foarte multe dovezi, dar am argumentul cel mai bun: daca ar fi fost asa, credeti voi, vreo clipa, ca eu as mai fi muncit alaturi de aceasta echipa si ca nu-mi gaseam bagajelul in parculet, alaturi de cainii vagabonzi?!

Deci nu. Hai sa ne intelegem, ca-ntr-o casnicie! In acest moment, in romtv dicteaza tata socru, iar eu, ca si barbatii-soti, fac scandal din subsol, adica de sub pat, eventual si cu un leucoplast pe gura si microfonul bruiat. Cand in romtv va dicta mama soacra, atunci sigur va urma divortul!

Merge si un banc pe tema asta, ca sa mai zambim:

"Intr-o zi, o soacra s-a gandit sa vada cat de mult tin ginerii ei la ea. S-a aruncat in piscina. Vine generele cel mic si o salveaza. A doua zi, acesta gaseste in fata casei lui un Logan si mesajul "Bine faci, bine gasesti", semnat "Mama-soacra". Urmatoarea zi se arunca iar. Al doilea ginere o salveaza si el. A doua zi, si acesta gaseste un Logan in fata casei lui, cu acelasi mesaj. Urmatoarea zi se arunca iar, insa al treilea ginere nu o salveaza, lasand-o sa se inece. Urmatoarea zi, ginerele gaseste un Maybach si mesajul "Bine faci, bine gasesti", semnat "Tata-socru"!"

Ramaneti barfitori. Brb.

Niciun comentariu: