sâmbătă, 16 august 2008

Update – la deputatii portocale rosii de roman

PSD ne-a scos in cod rosu din case pentru a sedinta de taina de dupa alegeri. Au iesit din case, si senatorul ioan chelaru si deputatul ioan munteanu si, asa cum anuntasem eu, alin antochi, ca doar era castigatorul de azi. Dan arvatescu nu a venit, dar senatorul spune si el, ca o scuza buna, ca arvatescu ar fi putut fi un om politic bun, insa a ales profesia de medic in ultima perioada. Asa zic si eu, desi cred mai mult ca votul a avut legatura nu numai cu lipsa sangelui din ... vene, ci mai ales ca prea s-a dat cu carpusor si asta nu da bine la electorat.

Tot la conferinta, neoficial, s-a vorbit de niste psd-isti care vor sa manance portocale in toamna. Imi plac la nebunie aceste declaratii subtile, fara nominalizari. Cum nu s-a spus clar, fac eu presupuneri: iulian sugaru, fost director al romanceram (ZdR a mirosit primul mutarea, inca de acum vreo luna) si stelica samson, unul dintre cei mai pasionati - iubitori ai formatiei laminorul, asemeni lui pinalti, dar care iubeste ceahlaul… si pietricica (nu de la rinichi).

Cum senatorul chelaru nu a vrut sa confirme demisia de cateva secunde a lui carpusor, astept sa confirme altii vestile proaste pentru psd, care ramane continuu fara oameni, si vestea semibuna pentru pdl – care nu are oameni deloc, dar are piatra sau magnetul de a-i atrage pentru cei deja formati. Pentru leoreanu, mutarea psd-pd-l, a fost buna. Nu buna, castigatoare! Asa ca, de ce nu ar fi si pentru alti pesedisti decolorati in portocalii?! M-as racori si eu cu un fresh de portocale rosii de roman...

Ramaneti politic(osi). Brb.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Pacaliti de unele afirmatii pline de rumegusi ale unui mare avonator sau senocat, inca nu m-am hotarat asupra titulaturii, atentia opiniei publice a fost pervers distorsionata spre o zona plina de forma fara fond. La ce ma refer, pai la faptul ca PSDul colcaie de oameni de valoare, iar PDLul duce mare lipsa de asa specimene. Nimeni insa nu vede urmatorul lucru: faptul ca o astfel de campanie pentru un post de parlamentar implica niste costuri exorbitante, costuri pe care profesorii, inginerii, medicii si micii oameni de afaceri, reprezentantii clasei medii din Romania, nu si l-ar permite. S-au cautat oameni care sa aiba capacitatea sa sustina o astfel de campanie si nu stiu prin ce minune, toti sunt prin PSD? Sa fie vorba de fructele lungii guvernari PSDiste propriu-zise continuate de guvernarea pseudoliberala supusa santajului continuu din partea marelui urs rosu? Ma intreb si eu ca tot omul. Cum de toti baietii care si-ar permite financiar o campanie de asemenea anvergura sunt tocmai la PSD? Dragii mei, oameni de valoare sunt in toate partidele: PSD, PDL, PNL si probabil si pe la alte partide mai mic, dar NICIUNUL dintre ei nu va candida. Vor candida doar cei mai "acatarii" dintre imbuibatii zilei.

Claudia Matei spunea...

Sa spunem ca cei de la psd isi merita soarta... de baroni. Totusi, mai sunt si altii pe la pd-l (vezi oana - zavoranu romascana) care nu e deloc necajita... si totusi nimeni nu o face candidat si unii mai stiu si de ce. NU o tine nici pe ea, nici partidul. Apoi, degeaba ai bani, daca nu ai si valoare, canta printr-o manea. DIC a avut bani si nu i-au folosit la nimic. Ursarescu a avut si are bani si iarasi... nimic. Cu bani cumperi pepeni, dar nu toata piata.
Iar de candidat o sa candida, pardon candideze, cei care trebuie, cei cu un pic de notorietate si un pic de bani si un pic de partid in spate. Si pentru ca paralela era facuta intre oamenii psd si ai pdl, am un singur exemplu de bun candidat politician si eventual deputat sau senator de la pd-l : perca (l-am vazut in toate sedintele de cl - si in trecut, si in prezent; stie la fel de bine ca mine ce e cu aceasta comuna, dar mult mai multe stim noi doi decat unii dintre parlamentari). E singurul exemplu de la pd-l. Iftimie e baietas, dar e prea glumet. Poate mai sunt si altii, dar important e ca aceasta lupta sa inceapa pe vremea bunicii, nu sa-mi fie adusi si varati pe gat oameni cu bani si care nu au nimic de spus... Iar aici ma refer la toate partidele...