duminică, 24 august 2008

Fusta de politica

Mona Musca si mai ales intrarea ei in politica au fost subiectele cele mai mediatizate in ultima perioada. Din tantar s-a facut armasar, pana cand mona le-a inchis tuturor gurile, sa nu le intre musca.

Mona Musca era parlamentarul care a lasat in urma niscaiva legi, dar care sunt aplicate si aplicabile tuturor cetatenilor acestei tari - legea accesului la informaţii de interes public, legea împotriva violenţei în familie, iniţiativa 2% pentru ONG-uri. Acum, Mona este primul fost parlamentar care refuza revenirea pe scena politica si mai ales garantia de 100% oferita de pinalti. Un exemplu pentru basescu, care a promis ca prezinta demisia, dar i-a mancat-o cainele, un exemplu pentru nastase, care vrea iar pe cai, pardon armasari…si exemple proaste avem cu nemiluita.

“Nu pot să candidez pentru a intra într-un sistem în care nu mai cred", a declarat Mona Muscă (Realitatea). Mona este primul exemplu de politician (ne)bun. Politician neprefacut. A tinut-o pe a ei si o tine sa le dea cu flit colegilor, cei pentru care compromisul nu mai e cat paharul de lapte, ci cat o cireada care da lapte. Chiar daca nu mai candideaza, la alegeri o sa o votez.

Fuga de politica. Decat sa fugi cu un politician bogat si frumos, mai bine iti ridici poalele de la fusta, fugi de politica, ca sa nu te ajunga din urma si sa te calce-n picioare, precum cocosul.

PS (fara D): PD-L face prea multe valuri. Ba fu’ Mitica de la Liga, ba Mona Musca. O disperare fara limita a partidului de la Neamt, care, si insist pe ideea asta, ori nu are oameni, ori se baga ca musca-n lapte. Prea mult tam tam duce la greata. Nino nino s-a facut si la locale, iar imediat dupa - vreo doi au facut poc, pentru ca oamenii doreau informatii de interes cetatenesc, fara violenta si fara aia 2% sau 20% sau cat spun unii ca se percepea.

Ramaneti politic(osi). Brb.

Niciun comentariu: