luni, 18 august 2008

Luncanu, bucatar de presa locala

V-am mai spus eu ca la gatit nu ma pricep, dar la scris… am mai dat pe la scoala… de picolite macar. De la cratita la emisiuni se pare, totusi, ca e un singur pas. Culinar vorbind, gabriel luncanu, fost psd, pregateste un fel special de presa, asonata cu vin chianti. Dupa ce avea niste semipreparate pe la romtv, a luat mai mult de juma de portie din topul de la all tv, iar acum mai inventeaza o noua reteta cu un al cincilea meniu de post - tv. E clar, e flamand rau… Sau testeaza retete. Sau picura otrava din si prin mai multe farfurii, sa nu i se gaseasca urma. Abia astept sa vad cine-i mananca din mana!

Trecand peste micile rautati ale vietii si acceptand criticile celor care spun ca nu pot grai nimic frumos… alti rautaciosi ai acestui orasel spun ca luncanu a ramas fara chianti. Pentru ca nu si-a platit chiria pe hala de la subsol, actionarii i-au taiat macaroana, si l-au lasat cu farfuria goala, in strada. Eu nu cred nimic pana nu vad, pe sticla si mai ales in spatele ei. Barfa, nebarfa, mai e loc la roman de presa. Saru'mana pentru masa prietenilor!

Ramaneti barfitori. Brb.

Un comentariu:

Ioan Ciprian spunea...

Luncanu...Mda...Pai,dupa ce ca este(a fost si va ramane...)un personaj dubios al targului nostru,nu m-as mira sa-si piarda si femeia!Apoi testiculele,carnea de pe oase si...sa ne ramana noua banii lui.De tanti au grija altii,cred,dar nu bag mana in foc.Daca are cineva de zis,sa zica!!!