miercuri, 27 august 2008

Top All sau blog me

Top All Tv si-a tras blog. Asta multumita… artistului, nepretuitului, nemarginitului, nelimitatului (stiu, ma repet), mogulului – Neamtu’ (stilul e inconfudabil, desi “usor” mai sobru). Top All Tv sau o “altfel” de televiziune suna bine, dar, intai de toate, trebuie sa fie televiziune. In sexul ca stirile trebuie sa fie stiri, e cerinta mimima, care, daca nu e indeplinita, e doar “Tip Top (All) Minitop”. Top All TV a inteles perfect, o facem altfel, dar, ca si-n sex, trebuie sa existe niste repere, restul tine de imaginatie… iar aici e ok. Emisiunile sunt ok, altii sunt “altfel”.

Revenim. Ma bucur ca Top All si-a tras blog si, asa cum il stiu eu pe “creierul” operatiunii, e la liber cu comentariile. Asa ca tineti-va bine… Eu am cablu de la top all, ca sa eliminam si ultimul dubiu de ce nu ma uit la romtv never, si, daca imi fac timp, ma uit la voi si apoi… va voi critica “altfel”… Pentru ca, in acest “altfel”, sa deveniti mai buni, mai altfel decat altfel si niciodata altfel decat altfelul concurentei… De altfel, e bine sa bloguim noi, decat sa ne bloguiasca altii.

Ramaneti la fel, calmi. Brb.

4 comentarii:

un'A'mic spunea...

era doar normal ca, in lipsa unui site care sa ne reprezinte (dar la care se lucreaza) sa existe acest minim de informatie legata de programele noastre. Suntem mici si putini, dar ne straduim, pe cat posibil (adica foarte putin) sava tinem la curent macar cu invitatii la contrapunct. Muktza fain de post, chiar nu credeam ca cineva o sa bage de seama, dar, ca de fiecare data esti prima persoana care observa :)

un'A'mic spunea...

sorry de post dublu. 'muktza' se traduce multzam :) 'creierul' e mult spus, referitor la o persoana care n-are asa ceva, creierele sun doua, ale celor doi angajati care duc studioul in spate, 'altii' ar putea sa se implice mai mult iar blogul sper sa aibe ce publica in fiecare zi.

Claudia Matei spunea...

Sa aveti enspemii de posturi zilnice, adica la mai multe emisiuni si invitati cu nemiluita. Nu stiu ce ma simt datoare sa explic fiecare fraza... mai ales tie, care prinzi... din zbor. Precizarile sunt pentru "unii" ;)

un'A'mic spunea...

pentru ca "atata capu' am" :)) numa' ca mai mic...