vineri, 22 august 2008

RomTv si-a schimbat site-ul, dar naravurile ba

RomTv are un nou site (deocamdata neterminat). Normal. O televiziune cu mai putini oameni trebuie sa aiba un site mai mic, cam cat juma de ecran. Nimic rau, mai ales ca meniul e simplu si usor de digerat pana si de nestiutorii ca mine. Eeee, dragii mosului, dar si-o fi schimbat RomTv site-ul, dar naravul e clar ca nu. Conducerea a ramas aceeasi, insa politica editoriala e cea din vechime, a la “ha-ra-ba”, pe principiu: da-i, rupe-l, sparge-l! Si, cine altcineva e mai potrivit pentru munca asta, de jos, decat doamna presei romascane, cea careia toata lumea ii recunoaste meritele, dar careia i s-a urcat la cap ca e de neinlocuit.
Barfa: Scandal mare ieri noapte la RomTv. Cica emisiunea in care era invitat un posibil deputat de Roman a luat o intorsatura stranie, dupa ce socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din direct. Pe surse, cei care s-au uitat spun ca ar fi intrat in direct tomai “cetateanul turmentat”, care i-a spus invitatului ca va ajunge deputat cand o zbura… porcul. Pe alte surse, d-na o (a nu se citi zero) cica i-ar fi spus invitatului, pe un ton absolut nevinovat, “v-am tras-o si chiar pe banii dumneavoastra”. Dupa cum il stiu eu pe invitat, cred ca a pus-o jos pe moderatoare si i-a dat, a rupt-o, spart-o, tot pe banii lui. Sau, poate a lasat-o… asa, ca doar bataia nu-i rupta din romtv.
Pe de alta parte, stiu eu vreo doi care spun “cand ma voi ridica, pe multi am sa popesc si eu”, iar unul dintre ei este Lapusneanu.

Ramaneti barfitori. Brb.

3 comentarii:

Ioan Ciprian spunea...

Ai o treaba cu RomTv-ul...Spune stiri despre...altceva!Sorry!Nu mai adapta "naravuri"de legenda cu...ceva de care fffffff putini stiu:RomTv,ConexSat,Radio NV(neveux...se sperie lumea cand il prinde pe orice naspeta de radio!)!

Claudia Matei spunea...

Multumesc de sfat, numai ca eu nu am nimic cu romtv... nici cu ceilalti.. As avea ceva cu top all, dar si acolo e... relativ..., am ceva, dar nu neaparat de rau. Am facut o apreciere la site romtv, restul e can can... asa sunt eu, nu ma pot abtine sa nu subliniez evidentul. Singura chestie e ca asta nu e site de stiri, e orice altceva, e lumea satula de stiri. Plus, la ultima parte, cu radio-urile si tv locale... mi-e teama ca lumea stie si chiar ii pasa, ceea ce pe mine ma bucura. Brb.

Anonim spunea...

niste incompetenti, si romtv, si cns, nu au mai evoluat