marți, 5 august 2008

La multi ani leule!

Leu fiind, leoreanu s-a nascut azi, asa ca hai cu “la multi ani Leo!”. Cam cu atat am venit si noi azi la conferinta de presa, insa nu am plecat cu mana goala, de fapt cu burta goala. Cei mai multi ne-am exprimat verbal urarile despre dorintele nespuse, dar la care tanjim cu totii: alea cu sanatate, tinerete vesnica, bucurii, noroace si succesuri! Noi, cei multi, nu ne-am ridicat la “degringolada” decanei presei, flora, cea putina, dar, fara doar si poate, viteaza. Cu darul sub brat, cica achizitionat din banii postului tv, a venit si l-a daruit din suflet pentru un zambet lui leoreanu. Sunt sigura ca leo a apreciat schimbarea la fata, dupa ce, in campania aproape de pe final, scaunul de invitat la romtv i-a fost gol, probabil de teama pionezelor. Lasand la o parte micile pioneze, nu pot sa remarc totusi ironia usoara a cadoului: un leu din plush (copilaros, dar de mare semnificatie pentru jungla musatina) si un buchet de crini. Albi. Din amintiri, crinii erau preferatii lui Carpusor, iar crinii albi se mai pun si pe la inmormantari. Ori gresesc eu traditia, ori am inceput sa vorbesc de bine despre morti, ori… poate doar au dorit sa dovedeasca puritatea… Sa fie altfel, ca prostimea nu vede decat portocaliu in fata ochilor. Eu i-as fi adus ceva rosu (sangerand si sangeriu) si un pic de galben (gelozia de putere), sa faca el borsh, pardon amestecul placut portocaliu.

Si apropo de burta plina si plecata cu noi cu tot, nu am mancat nimic cu ce merge dres borsul, ci am baut ceva tare, ceva apa si ceva cafea. Nimic schimbat.


Angajatii s-au miscat mai cu talent... floral.

PiSi: Pentru cei care nu au inteles inca lucrurile, randurile si pozele de pe acest blog, ideea e ca toata lumea mi-e sefa… Dar asta nu inseamna ca toti ma platesc… Aici e mai complicat decat pare, dar nu va bateti voi capusoarele voastre frumoase cu salariul si sefii mei, ca nu se merita (nici macar salariul, garantat). Asta e un blog de haz si amuzament, iar cei fara simt al umorului si mai ales al ridicolului… pot cauta pe google un pic de dragoste, nu pot fi nici macar eu perfecta.

Ramaneti sanatosi. Brb.

2 comentarii:

articlier spunea...

Garofitza, presupun, e decan doar de varsta...

un'A'mic spunea...

sa ne traieste :))