luni, 4 august 2008

Facem poza cu maimuta

A venit basescu iar la Roman. Iar cu elicopterul, iar pentru ape si, mai ales, dupa ape. Prima data, m-am dus gura casca, sa nu ratez intalnirea cu primul sef in stat, asa cum n-am ratat-o nici pe cea cu fostul sef, tatucul lor, nea iliescu. Azi, nu mi-a mai mers cu gura casca, pentru ca a trebuit sa-l si sa ma uit in gura lui, in timp ce am pasit mandra prin glod si balegar. Riscul meseriei. Baietzash seful statului, nu a avut timp sa-mi arunce vreun apelativ dulce-acrisor, dar colegul meu a avut timp sa-mi faca poza.


Acum cateva zile, ma uitam tot gura casca pe net si am dat peste niste domni si doamne din Roman care au poza cu vedete, deputati, senatori si alte din astea, chiar si pe hai cinci. Unii sa impresioneze, altii pentru ca nu au nimic de spus. Fiecare cu ce poate. Eu nu pot, dar credeti ca daca apar langa base, ma marit mai repede? E cineva impresionat? A picat cineva pe spate? Eu va spun drept ca m-am tinut teapana si fierbinte, dar de la soare, nu de la poza… Nu ma avantajeaza nici din fata, nici din spate. Daca imi gasesc barbat dupa asta, e clar ca de la base mi se trage. Niste pasarici, n-ai cu cine!

PiSi: Multumiri sincere colegului din presa, pentru pont, altfel ratam poza cu maimuta si daca nu mai maritam. Sau daca data viitoare ma saruta?

5 comentarii:

Anonim spunea...

de ce toti inregistrau cu telefoane, reportofoane, etc. iar tu scriai cu pixu' pe ultimele pagini ale unei agende?! e mai comod?

articlier spunea...

Asa, cam pe timpul Regelui Soare, dincolo de Pirinei era obiceiul ca la Curte femeile mai uratele sa umble cu o maimuta de mana care, prin hidosenie, sa le mai estompeze ghinionul... In cazul de fata, nu vad necesitatea...

Claudia Matei spunea...

Asta fu' buna, cu reportofonul, mai bun decat primul tau comm, dar la noi, la tara, presa se face pe stil clasic... Cu pix si foaie. Am vrut sa-i spun lu' domn base sa stea cu spatele, sa-i scrijelesc cu pixul alfabetul, dar mi-a fost teama sa nu ma faca gaozara... :P

Anonim spunea...

Adevaratele suricate vegheaza la autenticitatea informatiei. Clau, nu crede in ceva binar......crede doar in limbile moarte :VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT. Ma gandesc ca poti semna contracte cu reportofonul!

Glorie aluia cu pixu si "ultimele pagini ale unei agende"!

Anonim spunea...

O hapcitudine aprioric dezvoltata. O chintesentza mirobolanta. O...