sâmbătă, 23 august 2008

De dupa inundatii

Dupa inundatii s-a facut liniste… Binevenita, dar apasatoare. Ajutoarele nu mai fac zgomot, elicopterele cu presedinti nu mai escaladeaza iazul lui danaila, iar sinistratii (aia adevarati) isi plang in perna soarta.

Am fost azi in lunca, la Siret, la pod la Lutca. Malul e rupt, copacii smulsi, iar din locul preferat de multi pentru picnic, a mai ramas nisipul. Praful s-a ales de padure, iar acum padurea e linistita. Siretul suiera un pic mai jos, intors in matca lui, insa poienitele nu si-au revenit. Pana la urma, natura a ramas natura. Mirosul de aer curat nu se compara cu izul asfaltului incins dintre betoane. E altceva, iar un pic de liniste, macar la masa copioasa, nu strica.

UPDATE: Nici nu am terminat bine de scris, ca cica maine vine mira. Nu, nu se inchide romtv si apare o mira (apropo de postul de mai sus si ca toti nu mai pot de dragul meu), ci maine vine David, ministrul de la MIRA, sa vada de dupa inundatii. I-auzi i-auzi galagia elicelor.



Ramaneti calmi. Brb.

Un comentariu:

Ioan Ciprian spunea...

DATORITA PRESEI S-A FACUT LINISTE IN "CAZUL"INUNDATIILOR!PRESA NOASTRA,CEA DE TOATE ZILELE,SCRIE-SE-N NUMELE TAU SI,IARTA-NE GRESEALELE NOASTRE,A CE CELOR "NEINFORMATI" SI "ANOSTI"!SI NU NE MAI DUCE PE NOI IN ISPITA,CA PE TOATE LE CUNOSTI...ASA DE BINE!DOAR CA,NU NE MAI CONSIDERA DOAR NISTE PROSTI!