marți, 12 august 2008

Brad Pitt-ul romascan nu a putut cheltui un miliard

Acum o saptamana, multumita unui amic care stie mai multe decat vrea sa lase impresia, am aflat ca un miliard asteapta la poarta Romanului pentru a reface viata unui sinistrat. Azi am aflat misterul banilor, mai pe larg. Bani nu va pot da, dar povesti frumoase va pot vinde.

Banii s-au aflat in mana si puterea Brad Pitt-ului romascan, care, zile intregi, s-a chinuit sa gaseasca o familie sinistrata careia sa-i ridice de la zero o noua gospodarie. In zadar s-a tot incercat, pentru ca banii veneau cu o conditie: sinistratul sa fie unul din sutele de angajati ai societatii de filme a lui Brad Pitt. Dupa trei zile si trei nopti de cautari, banii au luat calea inapoi (adica in ardeal, de acolo veneau), pentru ca toti angajatii actori de la Romanywood au fost scapati de asa necaz. Tot raul inspre bine, oarecum. Totusi, vedeti oameni buni si, in special colegu’, ca exista sute de oameni de bine, cu bani o gramada, care nu fac tam tam, ci fac minuni, fara sa apara la ziar sau tv.

Precizez ca numele sunt fictive, insa povestea e la fel de reala cum apa e uda.Si apropo de minuni, nescrise pe sticla sau ziar, un consilier pd-l (cu nume asemanator cu al primarului Leoreanu) a donat mobila azi sinistratilor. Bravo cui are si mai ales cui da!

Ramaneti calmi. Brb.

2 comentarii:

cătălinu™ spunea...

Mi se pare corect ca, atunci cînd faci o donaţie, să nu te dai în spectacol. Da' AM nu a făcut 4 ore de show la Realitatea ca să arate că ea a donat bani. A folosit puterea exemplului, ca să doneze şi alţii. Da' tu dă-i şi luptă acolo...

Claudia Matei spunea...

Final de debate, vad ca nu primesti argumente, nu-i frumos ce faci, dar iti mai spun una: am a strans 450.000 de euro, adica bani pentru opt apartamente de 2-3 camere in zone bunute din Roman. Da, suma imensa... Ce gest, oare ea cat a dat? Un milion? de autografe?
La final am fost rautacioasa, dar ii apreciez pe cei care tac si fac si mai spun ce au facut la cafea, dar nu vor statuie. Pup si pa.