joi, 14 august 2008

Bancul zilei

Dupa o zi in care am fost cu fundu’n sus, a iesit zambetul tamp si pe fata mea. Azi v-am pregatit un banc, ca de pranz, cu doua feluri de mancare si desert:

Gaina penala vine in oras... Toata lumea da navala sa o tavaleasca!
Ursul, lupul si iepurasul se intalnesc si se pun de acord sa-i faca si ei o 'vizita' gainii. Ajunsi in fata usii ei, ursul le spune celorlalti:
- Pentru ca eu sunt mai mare si mai puternic trebuie sa-mi cedati mie primul loc. Asa ca intra el la gaina si... dai, si... lupta!!! Dupa o juma` de ora iese abia tinandu-se pe picioarele dinapoi.
- E data dracu' gaina asta! M-a terminat!
- Lasa ma, ca intru eu la ea si-i fac felu'- se lauda lupul. Intra tantos la cabina, dar dupa o ora iese si acesta rupt in doua: naparlit, mai mult behaind decat schelalaind:
- Ai avut dreptate, frate, ii spune ursului; sa nu mai aud de sex cu asa 'pasarici'!
- La randul lui, iepurasul speriat, cu urechile ciulite si tremurand din toate incheieturile, se introduce la gaina. Trece o ora, trec doua... iepurasul nu mai iesea din camera. Dupa trei ore, colegii ingrijorati pentru soarta bietului iepuras, dau buzna inauntru sa vada ce s-a-ntamplat. Cand colo, ce sa le vada ochii: pene, fulgi si tuleie peste tot zburand. Iepurasul jumulea gaina!!!
- Ce faci ma, esti nebun, ce te-a apucat?- il intreaba cei doi.
- Nu va suparati ca asteptati atata, da' eu pana nu o vad goala nu mi se scoala...! .

PS: Multumiri celor care mai stiu sa zambeasca, precizand ca limbajul din banc ii apartine proprietarului… si nu mie. Eu nu stiu din astea… :D

Ramaneti calmi. Brb.

9 comentarii:

Ioan Ciprian spunea...

mistooo bancul!!!Oare asa s fie si in cazul Monei Musca?Poate ca o voi vrea deputat pe "zona"Roman daca o voi vedea in pielea goala...Sorry,as vrea sa mai scriu,dar trebuie sa vomit,tocmai mi-am imaginat-o...deputat de "zona"! :)))

Claudia Matei spunea...

asta nu-i nimic, se poate si mai rau, doar in politica nu se pune problema culorii pielii, a sexului sau varstei :D. Eu nu m-as mandri nici cu oana zavoranu, dar acum nu as dori sa devin misogina, asa ca ma prea abtin, si am sa-mi intorc votul catre cei care vorbesc cu capul si nu cu goliciunea sufleteasca.

Anonim spunea...

amuzant:D

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=A1drsKD654g Lambo spalat cu buretele

un'A'mic spunea...

oana zavoranu, din fericire, nu poate vota. ca sa fiu ironic, bineinteles. nu se poate apleca asupra buletinului de vot, pentru ca din cauza sanilor pe acesta ar aparea 'stampila' sfarcurilor, ceea ce ar invalida buletinul :(

articlier spunea...

@ un'a'mic. Asta cu imposibilitatea votului a fost la locale. In perspectiva parlamentarelor Oana Z si-a inlocuit silicoanele de 450 cu altele de 250. Nu te documentezi deloc inainte sa scrii!

Claudia Matei spunea...

ma bucur ca zambiti, ca bancul va face o deosebita placere, dar poate ma lamureste si pe mine cineva... oana z e gaina? penala? sau morala? sau e vorba de un "catar" la mijloc?! :P

un'A'mic spunea...

@ articlier Ma ridic in picioare si imi fac o autocritiCA COnstructiva:( informarea nu face parte dintre atuurile mele... poate dezinformarea... ei da! la asta ma pricep de minune :)

un'A'mic spunea...

@Claudia. Oana Zavoranu este o gaina penala... poate ar trebui sa plece dupa Elodia.