duminică, 10 august 2008

Articolele alesilor nostri

Update: Citesc acum ZdR (amuzata pan’ la hohote) - cum cazan isi explica lipsa de la sedinta cu betoane. Pai daca nu cititi proiectele decat printre randuri, ce sa va fac domnilor? Unii cer poze la chioscuri, altii nu stiu ce s-a votat prin oras, dar toti au ceva de spus. Mai sa innebunesti, nu altceva. Te pomeni sau te pomenesti sau te miluiesti ca taman cazan ar fi pus punctul pe i… de la ioan, carpusor. Haide bai, lasati vrajeala de doi lei ca suntem satuli. Si ZdR sa ma lase cu conflictul de interese, ce soacra lu’ carpusor nu are voie sa manance asfalt?
Interesul il vad toti, cand, de fapt, problema e ilegalitatea. Vreti nu vreti, eu un lucru mai am de spus, despre dom doctor care acum se pricepe si la afaceri cu statii de beton. Mai sa fie! Stie el, din varful bisturiului, ca e buna concurenta, ca scade pretul la betoane. O fi ca-n concurenta pe sectia chirurgie - unde-s putini, treaba e buna? Eu stiu altceva, ca-n chirugie, cand se inmultesc medicii, scade pretul, dar nu la operatie, ci la voturile din buzunar, ca se impart. A dracului concurenta, al naibii monopol. Unii sunt clei!

PS: Parerea mea de nespecialist e ca d-l cazan a platit sa apara la ziar, dar colegii l-au luat la misto, dar eu promit sa nu recunosc ca e de-a dreptul penibil. Mor de ras. Mai bun decat categoria alesii seci sau alesii scurte, cu blonde. Bancuri dom'le, ramaneti calmi. Brb.

2 comentarii:

articlier spunea...

OK. Raman calm. Beton.

Claudia Matei spunea...

Da, eu sunt beton, altii clei. Ce sa te faci? Daca faci valuri se pare ca nu-i bine, vine basescu la tine... Mai bine stai bat sau trestie, sa te apleci cand vine vantu'.