vineri, 8 august 2008

Articol beton armat

Mai exista presa in Roman?!! Colegii de la ZdR au mirosit (era culmea sa n-o faca!) asfaltul rigid din sedinta de CL si au si scris, nu la fel de rigid. Ochiul vigilent al ZdR nu s-a inchis in fata evidentului. Din experienta vasta, adica ani printre multi alesi pe capete si prea multi politicieni, concluzia e ca atunci cand omul vorbeste mult si fura curent si, imediat, miroase a ars... Asta au facut, in opinia mea, cei cativa consilieri care au sarit ca arsi inainte ca cineva sa aprinda chibritul… Cand musca e pe caciula, daca ai chelia murdara, mai bine te faci ca musca e de fapt scama, nu dai niciodata caciula jos.

Pe mine nu ma surprinde nimic. Nici ca unii isi voteaza proiectele sau voteaza impotriva. Inca ma surprinde ca multi politicieni cred ca electoratul e format din prosti. Eu m-am saturat si de prosti si de cei care fac pe prostii.

Erata: Materialul e aproape perfect, mai putin sublinierile necesare, pe care le aduc eu, ca nu ma pot abtine. Proiectul a trecut cu 14 voturi din 18 si cu acceptul neoficial al primarului Leoreanu, care, pana la urma, nu a avut de ales. Cine nu a votat, insa, e cu mult mai interesant. Bag mana-n foc ca la acest proiect s-au abtinut: cei doi pnl-isti (lazar si ghica), pd-l-istul (neculai) si tocmai psd-istul antochi. Nu-i frumos, dar e tare distractiv.


Update: Numele trecute mai sus fac referire la cei pe care i-am vazut eu. Votul pestrit mi-a atras atentia. Telefoanele primite de azi dimineata spun ca, de fapt, mai sunt si altii care au dat cu votul de asfalt. Insusi viceprimarul da asigurari ca si Suman, precum si Pericica... nu au dorit sa-l ajute pe fostul primar. Televiziunile au filmat, casete sunt, iar prosti nu suntem.

2 comentarii:

Anonim spunea...

totusi a fost cu acordul foarte oficial al primarului Leoreanu, ca altfel PDL nu vota pentru.deci concluzia: s-a schimbat doar numele primarului ca in rest interesele lui carpusor sunt la fel de protejate ca inainte.nu e prea magulitor pt actualul primar care inca mai asculta de ordinele fostului primar.a,si interesant cine s-a abtinut si de ce.chiar si de la PSD???ala ori are sange pe el ori are polite de platit

Claudia Matei spunea...

Corecta observatie - a fost cu acordul lui Leoreanu 100%, insa ideea acestui post/blog nu e de mura-n gura. Poate mergea si precizarea ca toti baietii, cei de la pnl si pd-l si psd, au baut dupa sedinta impreuna, la terasa... Iar cu PSD - unii tin la curatenie, unii fac curat in partid si unii pastreaza curatenia sau aparentele... O sa vedem cine si din cine va curge sange. Succesuri