luni, 3 mai 2010

N-ai cu cine…

Site-ul oficial al Partidului Social Democrat, filiala Neamţ, este depăşit de ultimele evenimente. Deşi din rândul formaţiunii au plecat mai mulţi membri, mai mult sau mai puţin marcanţi, site-ul este construit cu ajutorul imaginii acestora.

Cei care au curiozitatea sau nevoia de a intra pe www.psdneamt.ro pot afla că deputatul Ioan Munteanu este încă preşedintele formaţiunii, deşi acesta este plecat de ceva luni bune din partid, ba am impresia că deja este bine înfipt în altă formaţiune.

Site-ul ne povesteşte că Mircea Geoană este preşedinte – deşi a pierdut toate alegerile de pînă acum, iar « noul red » este Victor Ponta. Şi imaginile, de la diferite acţiuni electorale, îl au în centru pe nimeni altul decât deputatul Ioan Munteanu.

Strategia social democraţilor nu e deloc rea – cea de a se folosi de imaginea, una buna, a lui Munteanu – insa mi-e tare teamă că la mijloc nu-i nimic altceva decât o eroare din domeniul IT. Eroare, neeroare, Munteanu pare a fi singura dragoste a social democraţilor

Cea mai mare surpriză a site-ului este oferită de rubrica « adeziune », acolo unde orice cetăţean de rând ar putea să se înscrie în partid. De fapt, oricum trebuie să te duci să semnezi actele, dar dă bine la electoratul tânăr varianta adeziunii « on line ». Îndemnul la strâns rândurile vine de la romaşcanul Gabriel Luncanu, care a demisionat din PSD de acum doi ani.

Gafa mea preferată este apariţia, în primele rânduri, din fotografia de deschidere a site-ului, a unei alte romaşcance, de mult si ea plecată din PSD şi care acum ocupă funcţia de consilier local în PDL, Oana Bulai Afetelor.

Pentru curioşi, vă recomand să tastaţi in browser www.pdlneamt.ro. Pentru cei care stau rău cu inima, vă avertizez că veţi da peste Băsescu. De fapt, mai multe adrese ce contin literele din numele formaţiunii duc direct la www.basescu.ro.

Pentru liberali nu am nimic. PNL-ul Neamţ are contul suspendat, cel mai probabil formaţiunea nemaipermiţându-şi plata providerului.

PS: Click pe poza, daca aveti impresia ca e doar un trucaj ordinar. Din categoria "asa nu", mai am noutati nepublicate.

Ramaneti vigilenti. Brb

Niciun comentariu: