luni, 18 mai 2009

La revedere!

Si uite asa se mai duse unul! Acum ceva vreme, cantam la multi ani! Pentru un viitor posibil jurnalist, iar acum ne luam la revedere de la altul! In toate trebuie sa existe un echilibru. Costi, de la CNS TV, pleaca din curtea cu etaje si balcoane a grecilor in gradina lui leo, regele junglei romascano-musatine!

Gurile rele spun ca, totusi, schimbarea de macaz de la all-do catre cost-I a avut la baza si un conflict intre seful cel mare si subaltern, acesta din urma gresind in relatia amicoaso-financiaro-ecologica (scuze cacofonia) cu presa, lucru care l-a cost-at! Pe de alta parte, purtator sau consilier tot aia e, genul o alta marie cu aceeasi palarie portocalie, care ne fereste de rele, nu si de gurile rele! Si, ca in bancul cu dabija, oare ce se face cns-ul, o sa aiba doar multe stiri din primarie si fara politichie?

Update: si am vizitat si site-ul zdr, cel care a facut cunoscute primele schimbari/angajari din primarie, acolo unde deja iubitorii/clientii fideli si-au ascutit ghearele si coltii cu piatra ponce de pe calcaiele pline de noroi… Raman la parerea ca, pe langa vreo doi simpatizanti psd, cu parerea, sub pseudonim, isi mai dau cu stangu-n dreptul si jurnalistii. Ma lasati cu atata deontologie, ca mi-e greata! 

Ramaneti unde sunteti! Brb. 

6 comentarii:

Lopin D'Allgerie spunea...

Vezi, de aia trebuie ceruta si opinia altora. :P Surpriza sau nu, spre disperarea unora sau altora... sau nu, relatiile "amicoaso-financiaro-ecologice" vor fi pastrata tot de all-do. Oricum, probabil barfa a plecat de la aceleasi persoane care "vorbea" despre un gradinar cu doua flori si ceva mugurasi prin gradina. Cat despre posibile conflicte intre seful cel mare si all-do, daca vor exista, vor fi vizibile, pentru ca intre cei doi nu se poate lasa decat cu scantei. C'asa-i in dragoste.

Concluzia, pentru a nu stiu cata oara: unii gandeste prea mult. Lucrurile sunt mult mai simple decat par. Si inca ceva pe post de rumegus oratoric: "Nu mor caii cand vor cainii".

P.S. Nota 8,32 pentru imaginatie. Depunctare pentru dezinteres asupra adevarului si pentru neintelegerea anumitor relatii inter-umane.

Claudia Matei spunea...

@uatever: bine ca macar am trecut clasa..., chiar daca nu-s premianta! Imaginatie nu am, altfel as fi scris carti, iar cu relatiile... stau foarte prost (stau foarte bine doar unde exista imaginatie). In principiu, sa spunem ca asa este, un om care nu este dorit undeva...zboara... si nu tot ce zboara se mananca! Recunosc, in speranta ca sunt primita la marire, ca puteam sa ma abtin sa comentez relatiile altora, insa... sunt femeie... Brb

Lopin D'Allgerie, zis si uatever spunea...

Hmmm. Premianta sunteti in continuare, pana la proba contrarie. Ma explic: nota nu era pentru dvs., ci pentru persoana care a initiat barfulita. As fi ipocrit sa arunc cu cataroiul in mesageri.

Anonim spunea...

Ma amuza faptul ca barfa e slobozita lumii printr-o jurnalista care in relatia cu oamenii politici e interesata doar de o plimbare cu Porsche Cayenne (asta ca sa nu plec urechea la diverse alte barfulite).

Claudia Matei spunea...

@anonim: hai ca m-am distrat! macar eu am un tel (scop clar definit, clar egoist), plus ca politicienii nu au nimic altceva sa-mi ofere. E drept ca nici eu nu am asteptari! Brb

Anonim spunea...

Vei primi exact ce astepti.