marți, 26 mai 2009

Teatru Unu, a’ la Ursarescu

De Oscar fu reprezentarea colegei noastre, la conferinta de presa de la PNL (de la celelalte a lipsit, altfel cine stie pe cine mai pocnea – verbal, nu gestual). In timp ce unii ca mine erau pe langa subiect si scormoneau prin hartiile liberale in cautare de intrebari, diva de la unu tv, lejer, cu seninatate si o mimica ce inducea inclinatia ei catre buna dispozitie, s-a luat de intreaga familie liberala. Discursul a fost la fel de excelent, ca si vorba dulce, astfel incat, dupa ce a mers pe dupa sura, a suras si a tras aer in piept, l-a intrebat in fata pe crin daca nu-l da afara din partid pe ursarescu, cel care la alegerile de partid, a tinut cu lupul tariceanu. Crin a negat, chiar daca nu convingator, iar ursarescu a incercat sa para la fel de detasat ca jurnalistul, dar sper acum s-o urasca mai mult pe ea, decat pe mine. Ei, asa da, unu mai bun ca altul!

PS(N)1: Unii mai carcotasi decat mine au spus ca diva ascultase discutiile de dinaintea conferintei si a “furat” intrebarea. O fi asa sau nu, dar pregatirea loviturii de gratie ramane una foarte buna, mai buna ca intrebarea in sine.

PS(L)2: De garoafa de aur e reprezentarea primarului leo, care a decis ca din delegatia care pleaca in belgia sa faca parte tocmai castigatoarea oscarului de mai sus, ca doar e de la unu tv. Din cate stiu eu, pe vremea neschimbarii, pleca din presa ziaristul care deranja sau de la trustul care intepa. Probabil acum nu mai deranjeaza nimeni pe nimeni.  

 Ramaneti politic(osi). Brb 

3 comentarii:

Anonim spunea...

Soc, uimire si mult mult zambet.Astea sunt cuvintele care ma caracterizau in momentul cand am citit articolul.Pe bune.Deja imi place ce vad.Adevarul ca fara intrigi cred ca m-as plictisi. More funny.:) see you next time. mark

Anonim spunea...

Foarte frumos. Se pare ca diva de la rom tv e foarte invidioasa. Cu asta o sa ramana, cu invidia. Daca ii da atata importanta inseamna ca e cineva.

Claudia Matei spunea...

@anonim: cand e de bine, nu-ti convine, cand e de rau, iar nu e bine... Ori este o femeie anonima, ori citesti si nu pricepi. Nu ma pizmuiam aici, chiar erau felicitari sincere, ca intre colegi (de breasla). Bravo ei, a dus-o capu', pe mine nu... Brb