marți, 26 mai 2009

Ce v-am spus, primarul face ce vrea!

Nu voiam sa scriu asta, dar v-am spus eu! Degeaba s-a strofocat ZdR cu datul parerilor in schimbul banilor contribuabililor, ca primarul Leo a tinut-o tot pe a lui. Ba, mai mult, nici de parerea mea nu a tinut cont, asa ca drumul spre belgia este presarat cu pareri portocalii (fie vorba intre noi, alegerea e de bine, chiar daca e facuta la greu). ZdR ne spune azi, omitand sa aduca aminte de solicitarea de implicare facuta acu’ ceva vreme, cine pleaca: aici lista. Nu ma mira mai nimic, nici macar prezenta lui Paulet la volanul autocarului, lucru care era, oarecum, firesc, drept si ieftin.

De plecat dintre presari tocmai scrisesem ca se pleaca de la unu, adica teo, iar alte comentarii nu-si mai au rostul. Insa, contrazic afirmatia primarului conform careia sa plece in strainatate neaparat oameni noi, care nu au mai fost “plimbati” (indiferent ca sunt sau nu de la presa). In strainatate trebuie sa plece oameni capabili, indiferent daca au mai fost, pentru ca a duce prostimea peste granita nu inseamna ca la intoarcere se desteapta! Pe de alta parte, nici sa duci aceleasi persoane nu e tocmai fair play, dar din aia multi si destepti, poti sa-i mai repezi prin diverse tari, poate prind si folosesc ce vad…

 Ramaneti patrioti. Brb. 

Un comentariu:

Anonim spunea...

"o persoana care sa stie sa scrie un articol, sa stie sa realizeze un reportaj si sa stie si sa filmeze"-adica te-zero stie sa faca toate astea?!opreste-ma din ras!