luni, 26 mai 2008

I-a luat maul...

Un birou de presa i-a luat maul unui candidat, care a fost prins la copiat. In urma publicarii articolului prin mai multe prese musatine, masina galbena - care, odata, facea ture ture prin oras cu goarna -, a ramas doar sa plimbe... culoarea si fata. Candidatului i s-a luat piuitul, pentru ca megafoanele nu mai au ce proiect sa prezinte.
Apropo de copiat, la mine la scoala, cel care era prins cu plagiatul era dat afara din examen si cheamt in rrrr-uri. Aici, la scoala electorala cum o fi? Pana una alta, si copiatul era arta... eu, la fiecare tentativa, ma inroseam... de emotie... Cred ca de la mama mi se trage, ea n-a chiulit niciodata si nici nu a copiat. De ce s-o mai fi dus la scoala nu stiu.

Ramaneti calmi. Brb.

2 comentarii:

Anonim spunea...

asa cum demonstreaza si cariera presedintelui nostru traian ,in viata si in politica reusesc cei care nu sunt studiosi si care au copiat

Claudia Matei spunea...

Mda, asa e acum. Dar cam asta e si motivul pentru care avem de ales - sa invatam sau sa copiem. Si, din 4-5 ani, avem iar de ales - alesii nostri. Si nu numai pe studii, pe tot ce merita pentru noi, fiecare cu sistenul lui de notare.