luni, 15 septembrie 2008

Urasc cand am dreptate

Urasc sa am dreptate, insa ma bucur ca m-am facut inteleasa. Sondajul s-a incheiat si ma bucur iar sa realizez ca nu sunt singura care militez pentru cheltuirea banului public pentru lucruri ce se pot dovedi utile si nu pentru schimbari de dragul schimbarii. Asa se face ca, daca distinsii consilieri locali sau conducerea institutiei numita primarie ar fi facut o dezbatere publica, referendum, pe tema CdeC, cel mai probabil romascanii ar fi refuzat ca banii lor sa fie arsi in centrala termica a altuia.
In conditiile astea, fara ca proprietarul sa prezinte o situatia clara financiara a chiriilor percepute, nu e corect sa ii mai dam si noi bani. Parerea mea, sondajul meu, voturile voastre.

Ramaneti calmi. Brb.

6 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Nu cred ca sondajul a fost destul de elocvent. Parerea a 16 persoane, nu reflecta opinia unui oras. Dar paote ma insel, intrucat nu sunt specialist. Oricum turma e mult prea atenta la iarba ce o papa si nu va vedea niciodata lupul ce urmeaza sa pape o mioara. Majoritatea nu reprezinta decat simple oi. Si oricum, ce mai conteaza banii cheltuiti pe casa de cultura cand domnul primar s-a hotarat sa cheltuie acum bani pe dezinsesctie, cand nici cea mai viteaza musca nu mai iese pe frigul asta, ce mai conteaza cand directorul si personalul de la azilul de langa fosta scoala de muzica fura pana si din putina mancare si fondurile ce vin pentru saracii oameni... toata tampeniile continua si vor continua pentru ca suntem o turma surda,muta,oarba.

Claudia Matei spunea...

@Ionut: Legat de sondaj, nici eu nu sunt specialist... insa am dreptulla o opinie. Nici pe leoreanu nu l-au vrut toti, dar asta nu inseamna ca un primar prost (in sens de slab)... Peste toate, consider ca parerea mea, a ta si a celorlalti conteaza. Sau ar trebui. Faptul ca nu vedem, nu auzim, nu spunem nu ne absolva nicidecum de "vina" ca traim in Roman.

un'A'mic spunea...

@claudia, hai sa fim seriosi, mi-am propus sa nu fac atac la persoana, dar aici parerea este a unui cetatean care reprezinta o institutie care IA in loc sa DEA, o institutie care se declara a iubi in mod egal pe toata lumea, o institutie care se declara 'a sufletului, nu a materiei', care este apolitica, in care bunastarea este la mai mare pret decat curatenia morala, s.a.m.d. ... si noi suntem oi... cine este lupul, dle. Ionut?

Anonim spunea...

1.Deocamdata nu reprezint o institutie, 2. nu e nevoie sa mi se zica dl., ma cheama Ionut si atat.
Daca tot vorbim de Biserica,sa vorbim pe "sleau", un lucru e cert: nici un om nu este obligat sa vina Duminica la Biserica sau sa dea "popii" bani. Oricine isi exercita dreptul de a-si practica sentimentul religios asa cum crede de cuviinta. Si ma intreb, ce e mai grav, ca vine "baba" la Biserica si pune 10 lei in cutia milei sau ca medicul X nu te opereaza si te lasa asa? Sau ca nici o amarata de trimitere sa-mi fac 4 analize nu mi se da fara mita?Sau ca la scoala Carol Davila anul acesta proiectul a costat 4 milioane(facute gen "copy", "paste") si protocolul pentru examen a fost de 6 milioane (de fiecare elev in parte) pentru examenul de la Piatra si cu toate acestea au picat 2 eleve? Sau ca tot aceeasi scoala si-a obtinut acreditarea pe banii elevilor? Iata lupii ce iau blana oilor si dreptul lor la viata.

Claudia Matei spunea...

@domnilor: mai mult calm... sa nu ne precipitam. In fine, ionut... eu nu contest ce spui tu, pentru ca stiu ca asa e, dar apropo' de spaga, o intrebare doar: hai de maine sa nu mai dam spaga... oare va muri omenirea? Nu tin partea nimanui, dar eu sunt contra...mitei. Eu nu dau, nu da nici tu, nici neamtu, nici nimeni. Ce o sa se intample, o sa disparem? Din pacate, simtim cu totii nevoia sa scoatem noi ceva, chiar si cand nu ni se cere... E o chestie bolnava, dar se poate trata... chiar fara spaga, ci cu dorinta in sine si mai ales cu dreptul de a spune ceea ce gandesti.