vineri, 19 septembrie 2008

OMG cu ce ne-am ales

Din categoria OMG ce PLM si sa DBLM a fost sedinta de CL de joi. Jurnalistii, speriati de vijelia ce urma sa ne tina-n scaune, la sedinta, pana-n miez de noapte, au fost uimiti, de fapt, de un fas (a se citi partz). De la catedra, primarul Leoreanu si-a luat jucariile (a se citi societatile) si le-a pus patru consilierilor, oferindu-le sansa sa treaca clasa, saptamana viitoare, la restantele extraordinare. PSD-istii si mai putin liberalii s-au jucat ruleta ruseasca si i-au tras o alice primarului, asa, de dragul jocului, pentru ca dupa ce s-a spus stop joc – s-au cinstit impreuna.

Interesant ramane faptul ca in psd lucrurile par a se mai fi linistit un pic, toti votand aproape la unison. Sau poate e doar linistea dinaintea furtunii. La fel de interesant este ca d-l Cazan, pan’ sa-si faca blog, isi face cruci in fata conducerii Primariei, laudand-o si pupand-o pe ambii… obraji. Interesant e ca d-l Mocanu, care cica la festivalul berii a incurcat mesele si s-a asezat sub umbra copacului cu roade portocalii, cere acum de la dom’ profesor meditatii suplimentare ca nu a inteles la clasa cum e cu societatile astea noi. Asemeni lui, nici liberalii, fara vice, nu pricep prea repede, sarind parca deja sa imparta ciolanul, desi pan’ la Ignat mai e timp, iar pomana porcului are gust de momite.

Pana acum, fu de rau de unii, dar nici cu portocalele nu-mi e rusine. Ba sunt mandarine, cu miez rosu, ba au gust de grapefruit. Per total, astia mici de la pd-l tac si stau cuminti la coltul de rusine, semn ca atunci cand seful declara ca “pleaca ai vostri, vin ai nostri” nu prea mai e nimic de inganat. De la sedinta de joi, am doi de “satisfacator” de amuzant: unul pentru Leo, care a tinut la joc si nu si-a sarit chiar din minti (eu as fi aruncat cu creta dupa unii), si unul pentru ex, care si-a facut jocul, o demonstratie in forta ca inca mai e in carti.


Ramaneti alesi. Brb.


Niciun comentariu: