luni, 22 septembrie 2008

Nu mi-e frica de bau bau

Nu mi-e frica de bau bau parea sa spuna azi primarul leo, in timp ce-si ataca colegii de prin alta partide. Cum ei nu au votat ce a vrut el, dupa care au iesit la atac, s-a lansat in observatii si primarul vostru. Numai ca, din pacate, cu toata transparenta pe care vrea s-o afiseze, cu toata deschiderea si sinergia portocalie, primarul leoreanu nu a dorit sa spuna ce liberal sau ce social democrat a cerut si ce a cerut la schimbul votului. Ba ca au vrut functii, ba ca niste domenii. Pacat, dom’le, asa traiam si noi din articole, nu din barfe. Sau poate cand nu e nimic de spus, mai bine e sa taci si s-o dai "la general", cu "grupurile de interese".

Primarul a promis ca va chema presa la discutia cu partidele. Pana nu vad, eu nu cred o boaba. Presimt ca noi vom fi chemati la discutia oficiala, in timp ce negocierile murdare s-au purtat cu mult timp inainte. Dar sa lasam presimtirile, si mai bine sa vedem noi la urma cui o sa-i fie frica sa doarma singurica.


Ramaneti transparenti. Brb.

Un comentariu:

un'A'mic spunea...

sunt convins ca preferai sa vorbeasca leo despre 'agenturili straini', ca sa ai tu subiect. fac si eu ca el: cata vreme nu s-a votat NU, ci s-au abtinut, inseamna nu neaparat ca se agreaza ideea, ci ca se poate da la schimb si mai mult...