luni, 15 septembrie 2008

Sorin Cazan si-a facut in oala un blog

Eeee, apoi sa-i uram bun venit stimatului politician Sorin (Dumitru) Cazan in lumea bloggerilor si bloggereselor! Rasfoind astazi listele, dau peste aceasta adresa: click aici :D.
Domnul Cazan (da’ rau mai suna, nu la fel ca Doamna Buca e drept si bine ca nu-i spune Sorin-el) si-a facut blog. Cel mai probabil, a fost suparat ca in sondaju’ meu a iesit cu prea putine voturi, iar acum o sa ne arate el noua cum e cu dreptatea, pardon - crucea dreptatii.
Domnule Cazan, si ex primarul nostru (in cazul de fata mai mult al meu, decat al altora) isi facuse blog! Tot pentru electorala. Dar i-a murit dupa. I-a murit postarea, in rest se aude ca misca si chiar vorbeste. Sa speram ca auzim numai de bine, pe blog si dupa blogurile noastre, unde suntem noi, majoritatea!

NotaBuna: Si schimbati aia cu filmul preferat – Dallas, suna rau… Puneti mai bine – Trandafirul galben, ala cu Margelatu’, al lui Piersic sau Toate panzele sus, macar sunt get beget daco-dace. Altfel, o sa aiba lumea impresia ca nu v-ati mai uitat la Tv de la Revolutie.

Ramaneti politic(osi). Brb.

Niciun comentariu: