luni, 8 septembrie 2008

Postul de dupa

Nu. Nu am murit. Nu, nu m-au rapit extraterestrii. Am fost in concediu. Am plecat intr-o zi si nu m-am mai intors, motiv pentru care nu am avut timp sa fac anuntul oficial. Promit insa ca atunci cand ma marit, va anunt, oficial si ne, ca sa nu mai existe “suspiciuni”.

Pe scurt, concediul fu: liniste; m-am culcat si trezit in susur de apa si freamat de crengi si padure; am stat in iarba ore intregi, alaturi de furnici si gandacei; mult gratar si usturoi… Prea mult usturoi, ar spune stomacul meu… Cele mai bune lucruri: nu semnal la telefon, nu tv, nu calculator, nu internet (nu ca nu erau, le-am refuzat).

Concediul l-am stricat cu o seara de clubbing – club central, piatra neamt, sambata, cand a venit dj andi. Cum ma duc din an in alti ani, am rupt parchetul, in timp ce toti ceilalti venisera la suc si aruncat cu piciorul pe sub fusta. E clar nu mai inteleg nimic din moda, sunt depasita total de plictiseala. Si la club te duci doar la privit?! Ma gandesc ca al meu concediu linistit e tare gresit… Dar, tare mi-a mai placut.

Acum ca am revenit, reluam treaba. Cu mintea odihnita, mai barfim, ca de privit si stat cu mana-n sani (de preferat ai altora) am tot mancat.


Ramaneti calmi. Eu brb.

Un comentariu:

un'A'mic spunea...

bine (ti-)ai revenit!