marți, 30 septembrie 2008

Pleaca unii, vin ai nostri

La cel putin doua canale media din Roman se anunta schimbari... Pleaca unii si, cum e si normal, vin altii. Roata, roata si iar roata. De la ZdR deja a plecat un om important spre alte zari, dar sirul schimbarilor continua si p-aici si pe la case mai mari. Nu port eu nimanui sambetele si nici grija, dar e pacat ca ramanem din ce in ce mai putini. O familie mica, unde fiecare fiica se marita, pleaca la casa ei si parintii tre sa faca un alt copil, sa le tina de urat. Numai ca, la cate E-uri mancam zilnic, e tare greu sa mai concepi ceva, iar fertilizarea in vitro nu da intotdeauna “succesuri”. Iar mai apoi, dupa ce-l concepi si-l dai in familie, copilul trebuie crescut, educat si tinut in frau, sa nu scape la maritis mai devreme de cand trebe. E greu sa fii parinte, dar mai greu e sa fii patron de ziar, radio sau tv si sa nu mai ai pe cine angaja. Noroc ca familiile mici nu mananca mult. Mama surogat sa tot fii!
Voi reveni cu cine vine si cine pleaca, dupa ce barfa despre nunta fetelor din presa va aparea pe la stiri, ca sa nu arunc eu prima piatra. Nu-i frumos, nici sanatos pentru viata de cuplu din presa romascana. La cat de mic e orasul, pun pariu ca maine suntem invitati cu totii sa cinstim sampania si atunci barfa va fi la liber(alo)-democrato-social.

Ramaneti calmi. Brb.

11 comentarii:

vlad clapa spunea...

Fara detalii nu am inteles nimic. Asa-i in presa....sic !

Claudia Matei spunea...

Am ales... ambiguitatea... sa nu-i zic limba de lemn. Da, ai dreptate, dar cred ca nu era nimic de inteles, doar simteam eu nevoia sa ma exprim, in scris, ca azi nu am emisiune. Era o parere de rau, o lacrima ascunsa in buzunarul de la spate. Dar, sa nu ne grabim ca fata la maritat. Toate la timpul lor....

vlad clapa spunea...

Mult succes la emisiuni si in noua vocatie Rom Tv-ista.
Rom Tv este o televiziune sublima dar...alunecoasa. Cine nu are patine....aluneca.

Claudia Matei spunea...

Eu nu ma dau pe derdelus, ci, mai degraba, dansez pe sarma. De fapt, acum sunt incaltata cu bocanci, dar e mai bine decat pe tocuri... O sa mai analizam deciziile luate de altii (la alti intru si eu), probabil in alte medii... mai cofeinizate.

Anonim spunea...

de la Zr au plecat 2 grei...

Claudia Matei spunea...

@anonim: Pai da... de doi era vorba, dar, asa cum am spus, vestile le dau altii, eu doar barfesc. Dupa cum am observat/auzit, tot orasul stia de ieri de plecarea luciei si a cristianei. In aceste conditii... barfele mai tarziu, desi nu cred ca mai e nimic de spus in plus.

un'A'mic spunea...

a plecat doamna cristiana???

Anonim spunea...

nu are legatura cu subiectul ...dar ti-am spus ca Mocanu se face parlamentar PDL. nu mai restrictiona anonimii ca mai zic si ei bine cateodata.

Claudia Matei spunea...

@ultimul anonim: nu am nimic cu anonimii si anonimele, eu insa imi asum raspunderea pentru ceea ce fac si ceea ce zic (ce zic eu, nu ce zic altii ca zic eu). Pentru o comunicare eficienta, alegerea unui pseudonim este, totusi, indicata, pentru ca, in felul nostru, toti suntem anonimi, dar cu personalitati diferite. E o sugestie, nu o obligatie, deocamdata. Sunt pentru comunicare, dar imi place comunicarea particularizata intre anonimi. Cu mocanu... ma interesez si revin... macar cu o barfa.

Anonim spunea...

Da, e vorba de Toader Mocanu, pe lstele PDL, dar intrebarea mea e alta: De ce fug toti de la PNL pe unde apuca?

Anonim spunea...

nu fuge nimeni. la Neamt problema e mai speciala decat in alte parti pentru ca vasta majoritate a liderilor PNL erau si sunt oamenii lui Pinalti. si asta a fost si planul. cei care au functii expuse politic (prefecti, subprefecti, directorasi, sefi de descentralizate, presedinte de CJ si altele) trebuiau sa ramana in PNL sau fideli PNL si in functii pana inainte de alegeri (locale-vezi Marcoci sau generale- vezi Mocanu). plus ca Mocanu mai e si ruda prin alianta cu Pinalti. cam asta e explicatia in mare...