sâmbătă, 13 septembrie 2008

Hello gagica, ce mai face betoniera?

Dupa ce colegii de la ZdR mi-au spus cum stam cu dosarele din campanie, moment in care le multumesc pentru informare si linistea oferita, mai am o nelamurire despre cum mai e cu hotararea cu betonul. Se mai face sau nu statie de betoane, ca sa scada pretul pe piata de constructii? A fost sau nu atacata de pitbulii din partidele care se vor mai igienice ca ceaiul de musetel? Pana una alta eu stiu doar ca leo nu a mai semnat certificatul de urbanism, asteptand intai ca jurnalistii sa uite, iar apele sa se linisteasca. Aaaa, si nu stiu cine stabileste acum gradele de rudenie, prin tufa genealogica. Rudenie rudenie, dar ce sa te faci cand in orasul asta toata lumea stie pe toata lumea, toti suntem intr-un fel rude? Eu zic una si buna: sa ne avem ca frati, adica betoni!

Ramaneti barfitori. Brb.

6 comentarii:

vlad clapa spunea...

Sunt betoniere care toarna beton, altele toarna...publicitate.
Tu de care alegi...?

Claudia Matei spunea...

Betoniere care sa faca un pic de dragoste :). Eu nu am nimic nici cu personajele, nici cu betoniera, dar ma amuz cum cauta unii gradele de rudenie... cand e mai simplu, daca toate ar fi corecte, sa invoce aspectele legale - cum ar fi erodarea drumului sau terenul in cauza... Mda, alegem toti publicitatea, mai ales campaniile... de publicitate.

vlad clapa spunea...

Dragostea nu se face, dragostea se primeste.
Daca oferi...primesti in aceeasi cantitate.
Jurnalistii ofera dragoste...gazetareasca.
Esti admirata profesional si esti perfecta din punct de vedere sufletesc.
Ar mai trebui ceva...?

un'A'mic spunea...

cu alte cuvinte... o femeie...beton! :D

Claudia Matei spunea...

@un a Mare: macar eu nu am sufletul de smoala :P. Oare betonul face celulita :D?

un'A'mic spunea...

'suflet de smoala'...hm... discutabil. betonul te poate face sa te arzi (aviz amatorilor de betoane) daca sta prea mult sub un soare portocaliu :D