luni, 8 septembrie 2008

Concluzia pe stampila

Mda si lua final si acest sondaj. Scurt si la obiect. Un pesedist se bate iar cu un liberal. Acelasi liberal, dar alt pesedist. Hmmm, oare? Sa fie asa de mare egalitatea de sanse? Sondajul seamana foarte bine cu un meci de fotbal, in care Roman(ia) ia bataie. Interesant este ca acest sondaj nu reflecta parerile de la comentarii, dar cifrele vorbesc despre o altfel de realitate. Cea blogereasca, unde votezi pe apucatelea. Totusi, tind sa cred ca nu ma citesc numai liberali si pesedisti si doar cativa pedelisti si trei penedecisti (OMG, ce prescurtare).

Nu ma simt in stare sa fac o analiza, pentru ca nu ma pricep, dar sondajele nu au nicio legatura cu realitatea, altfel acum l-am fi avut primar pe domn Cazan. Este interesant, totusi, ca unii dintre noi/voi mai asteapta inca un candidat, care, din pacate sau nu, nu o sa mai apara sau oricum nu o sa indeplineasca cerintele, iar atunci ce te faci?! La fel de interesant este ca Marius Neculai nu a luat stampile peste ochi, desi… la fel ca Alin Antochi… nu a calcat stramb, prin presa cel putin. La fel de interesant este ca Dorinel Ursarescu, bun – rau, a luat ceva voturi, dar la locale a prins medalia de bronz.

Fiecare voteaza cum crede mai bine, cu stampila, nu cu click stanga pe cerculet. Sper, totusi, ca la alegeri se vor prezenta mai mult de 48 de persoane, iar acestea vor vota cum stiu mai bine, astfel incat, atunci cand il (femei candidat nu avem) vedem in Parlament, sa stim ca noi l-am ales sau este acolo pentru ca majoritatea romascanilor l-a ales.

Parerea mea: acest sondaj nu are nicio legatura cu realitatea din urna sau de dupa urna. Asta pentru ca joaca de-a blogul nu seamana cu votul, ci mai mult cu “flori, fete sau baieti, melodii sau cantareti…”

PiSi: NU am nicio idee pentru un nou sondaj, ma ajuta cineva?

Ramaneti politic(osi). Brb.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu stiu, poate ca ar fi binevenita o "pauza" la politica, de care unii dintre noi sunt satui uneori. Poate este de vina si dezamagirea pe care ne-au lasat-o politicienii de cele mai multe ori.
Poate ceva venit din sfera economicului sau culturalului???

Claudia Matei spunea...

Satui... putin spus... Mai degraba satiosi, ca si carnatii de plescoi.. Da, nu e rau. Plus, am problema mea, strict personala, legata de Casa de Cultura. Deci da, cultura sa fie, ca de mahala suntem plescoi. Brb