marți, 30 septembrie 2008

Barfa portocaloasa

Purtatorul de cuvant al Primariei Roman si-a schimbat look-ul, dar naravul ba. Eu nu am vazut, dar spune lumea ca i-a sarit ciocul de pe fata si “belciugul” din ureche. Motivul nu are nicio legatura cu nevoia de schimbarea de look, ci, mai degraba, vine la pachet cu numirea pe functia de relationist cu presa. Gurile rele spun ca o echipa de jurnalisti rataciti prin Primarie s-a aratat revoltata de atitudinea purtatorului all-do de cuvant care nu i-ar fi pupat pe ambii orbaji si, imediat, echipa a pus mana pe telefon si l-a sunat pe nea jiji, intrebandu-l ce-i cu parul de pe fata si cercelul din urechea purtatorului de cuvant al unei institutii serioase. Ei si, uite asa, dupa vreo trei – zece zile de la intanplare, all-do fu impins la barbier si tras de ureche sa-i sara cercelul. Asa zic unii, adevarul nu-l stie oricum nimeni.


Ramaneti barfitori. Brb.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Daca ar fi avut cineva de comentat in legatura cu ale mele "accesorii" acestea nu ar fi diparut niciodata din arsenal, iar cei care ma stiu inteleg despre ce vorbesc. Pur si simplu mi-a alunecat lama prea mult si am fost nevoit sa continui, iar in ceea ce priveste cerceii (ca erau doi nu numai un belciug), vroiam sa renunt la ei de multa vreme. Sa spunem ca a venit la pachet cu o intreaga schimbare de atitudine si outfit (daca m-ai fi vazut ai fi inteles.:D). Studiem situatia, iar daca nu ne adaptam....revenim. Mai ales daca mai apar astfel de barfulite... revenim...:P. Stii cum e ...barba creste, iar cerceii nu i-am aruncat :D

Claudia Matei spunea...

Sa nu fim rautaciosi sau, lasa-ma pe mine sa fiu, o sa studiez mai aprofundat azi problema... si sper sa luam o decizie impreuna, in virtutea unei bune colaborari.

Anonim spunea...

la unii tricorurile cu maiden, cerceii, pletele, ciocurile, ciocatele etc dispar o data cu absolvirea liceului sau facultatii....ca na esti ridicol. la altii dispar cand te cheama seful si te intreaba "mai acesta tu de cine iti bati joc? de mine sau de tine?"

Anonim spunea...

Pentru unii calitatea unui om sta in sacoul pe care il poarta sau camasa bagata frumos in pantalon asortata cu o cravata de naylon, chiar daca e o nulitate profesional. La altii, in ceea ce stiu, pot sau fac, fara a se tine cont de tatuajul de pe spate, cerceii din urechiuse, sau pleata. Nu bag ciocul in acesta categorie pentru ca din astea mai avem si pe la universitari (nu ca la ei ar lipsi cerceii sau alte accesorii infame capitaliste). Din nefericire, dupa cum vedem suntem putini cei care gandim dupa principiul "nu conteaza cat de lung ai parul". Pe scurt - l-au "tuns" si pe asta! Neeeeext!