sâmbătă, 13 septembrie 2008

Barfa apoasa

Gura lumii cotcodac graieste cand anunta, off the record, demisia lui Brad Pitt-ul romascan din conducerea societatii HollyWater SRL Roman? Nimeni nu vrea sa declare, insa multi sunt cei care dau ca sigur faptul ca, pana cel tarziu marti acum, la ora 10, Bradi isi semneaza demisia. Daca prima parte e aproape de realitate, gurile rele spun ca, de fapt, divortul de buna voie are si el o intelegere nescrisa, dar una semnata intre gentlemeni: eu plec, iar voi ma lasati sa plec. Prietenii stiu de ce.

Viata e complicata si comporta numeroase aspecte, iar unul dintre acestea este ca sloganul facem ce trebuie inseamna, cateodata, pleaca ai vostri, vin ai nostri. Bredi va pleca, nu stiu eu unde, dar sunt sigura ca, impreuna cu angelina, va imbatrani pana la adanci fericiti la vila de la vatra (stramoseasca), fara nicio grija ca vin apele peste ei.

Ramaneti barfitori.Brb.

3 comentarii:

vlad clapa spunea...

Claudia iarta dar...nu uita...!
Prietenii stiu de ce.
Vladut

un'A'mic spunea...

asculta, claudia, zi merci ca ti-a inchis doar telefonul, nu si apa :D, altfel cu ce iti mai spalai pacatele?

Claudia Matei spunea...

Stati asa, omul a vorbit foarte politic(os), la fel a fost si postul meu despre intamplare, altfel tunam si fulgeram... in apa lui. A fost un domn, pana la un punct... Altfel, eram tentata sa fac un debate pe pret la apa, vile, masini si... pensia mamei. Sau sa spun la finalul barfei "las' ca asa merita". vedeti ce suflet nobil am, de marchiza :))