luni, 15 septembrie 2008

Articol de (ne)publicat – Televizorul lui Leo

In sedinta de joi a Consiliului Local exista un proiect inedit, legat de amplasarea unui panou publicitar in buricul municipal. Cu alte cuvinte, Leo, adica primarul Leoreanu, vrea ca alesii locali sa-i dea voie sa se asocieze cu o firma din Roman si sa bage-n tarana Romanului un panou, pe care sa fie scrise - cu litere (nu de mana, ci de led) - anunturi publicitare sau anunturi ale Primariei. Acum, nimic rau, ba chiar bun, ca avem si noi la ce privi si mai vin bani si la bugetul local. Bravo domn profesor!

Totusi, da exista un totusi, - un astfel de panou exista deja in centrul orasului. Seamana izbitor cu ideea de led, ba chiar ne arata si ora si temperatura. Din pacate nu spune nimic despre cat castiga Becali intr-o luna, dar na e doar un panou, nu e racheta laser. Plus ca de firma respectiva nu am auzit… Nici google nu a auzit de ea. A auzit, in schimb, Ministerul de Finante, dar spune ca e inregistrata la 8 septembrie. Adica acum o saptamana? Uau, avem un prim dezvoltator in Roman. Singura mea dilema este de ce spunem ca ii vom da, daca i-am dat? Aaaa, stiu - nu trebuie aprobare sa-i dam, ci doar sa ne asociem, iar acum facem doar ce trebuie.

De fapt, eu cred ca primarul vostru (de fapt e al nostru, dar asta era slogan PSD) voia televiziune, pentru campania ce se apropie si partidul portocaliu. Cum televiziunile s-au impartit intre altii, si-a luat doar tv. Central, cu acoperire pe o arie larga – adica toti cei care privesc si la fantana proaspat portocalita. Sau poate nu am inteles eu exact cum stau lucrurile, dar promit, apropos ca a inceput scoala, sa invat. Bine. Sa invatam bine, ca sa traim bine!

PS: Este foarte posibil ca eu sa gresesc, sa ma ia gura pe dinainte si, de fapt, panoul asociat sa nu aiba nimic de-a face cu cel deja amplasat. Se prea poate. Daca gresesc, va anunt. Daca nu, sa privim calm.


Ramaneti calmi. Brb.

2 comentarii:

un'A'mic spunea...

Poate portocaliu' nu stie ca deja exista trei panouri de gen, toate LED, unu' mic, unu' mijlociu si unu' mare. Cam ca-n povestea cu Harap Alb. Ala mic arata penibil, (aici vorbeste graficianu' din mine), mijlociul a ramas blocat pe undeva la o ora ciudata si la niste grade care nu se regasesc in atmosfera inconjuratoare (ce vrei, incultura de alaturi e molipsitoare) iar al treilea e al meu... ce ai tu cu el?!?

Claudia Matei spunea...

Aoleu, ai panou?! Eee, poi daca ai panou, altfel vorbim... Pot sa apar si eu pe panoul matale? Gratis? Ca de dat bani la altii sunt cam sa-tu-la! :D. Gata, lasati panourile in pace!