marți, 5 ianuarie 2010

A doua oara-i cu… noroc ?!

Avand in vedere ca pozele de mai jos au produs o usoara isterie… in sensul bun, dar s-a lasat cu telefoane : « uai, dar chiar nu ati spus nimic… aflu de pe net… nesimtito si… restul… apelativelor de incurajare », am de facut o mica precizare, mai degraba un drept la replica : am semnat, dar nu pentru mine, ci pentru prieteni foarte buni care au ales ca, la inceput de an, sa inceapa o noua viata, de data aceasta impreuna, iar eu si… « mirele » doar sa fim martori la acest moment « oficial ».

Nu voiam sa public precizarea, insa am primit cateva telefoane care incepeau cu « va doresc casa de piatra » si ceva baiguieli de suparare ca n-am anuntat … In plus…n-am putut fi asa sadica incat sa iau acoperisul altuia de sub cap sau sa duc acasa cadouri de nunta pe care nu am unde le depozita.

Oricum, testul a fost bun. Am vazut cine ma pretuieste, cine are incredere in mine, cine ma cunoaste, cine se bucura cu adevarat si cine... ma are in lista de mess… Am vorbit cu oameni pe care nu i-am mai auzit de ani si… ma bucura asta…

Daca eram pe cartela prepay, faceam azi si un banutz cinstit, nefiind, s-a lasat cu telefoane descarcate.

PS : Asa cum va spuneam anul trecut, titlul vinde… cartea… ziarul. Am dovedit-o, in 10 minute : am castigat 20 de « fani ». Pana si oamenii care ma urasc m-au intrebat daca e sau nu pe bune… Un motiv in plus sa ma urasca…

PS 2: Pentru cei care ma cunosc, se stie ca fac glume proaste, asa ca… nu-mi cer scuze… Pentru ceilalti, beti si chefuiti, odata si odata o sa ma ia si pe mine cineva de nevasta… Prima oara a fost socul mare, acum v-am obisnuit… Mai dati-mi o sansa… A doua oara-i cu noroc!

Ramaneti aproape. Brb.

2 comentarii:

Neamtu' spunea...

Bine, acuma vad si materialul asta, ca eu citesc in sens invers... poti sa dai tu cu delete la blestemele si la injuraturile din comantariul de la poze? :))

Claudia Matei spunea...

Nu pot cenzura... Le merit pe toate :D. Brb