joi, 28 ianuarie 2010

PSD-istii, vanduti leului din padure

La confluenta Moldovei cu Siretul… traiau cativa lupi pesedisti, nu foarte multi, pentru ca, pe acest meleag musatin, n-au mai apucat sa se inmulteasca din cauza ciumei portocalii, care i-a transformat in eunuci. Si uite asa, dragii mosului, dupa ce fetele (n.r. fetzele) rosii au prins ceva curaj in cohones pe perioada campaniei electorale, dar s-au impotmolit in capcanele sistemului de furt de voturi mult mai performant al capilor portocaliilor, pesedistii au plecat capul, ca sabia sa nu-l taie. Tzaca paca.

Si, daca tot au ales sa-si poarte crucea si sa stea cuminti in vizuini - pentru ca, in ritmul natalitatii existent, nu vor avea sanse sa castige ceva local nici peste doi ani - pesedistii din tribul inteleptilor s-au gandit ca, macar la buzunar, sa se capete cu ceva.

Tzaca paca, s-a pus pe hartie un proiect de hotarare, care sa fie votat intre ei, mai marii padurilor, prin care consilier, portocaliu sau cu fata (n.r. fatza) rosie, sa se capete cu o bucata de teren. Unii pentru casa, altii pentru afacere. Pe lista de vreo trei pagini, scrisa marunt, nu vezi nume de neica nimeni iepuras.

Nu mare le-a fost mirarea iepurasilor – regn din care fac eu parte - cand au zarit ca pe lista de vanzare/extindere/cotropire a domeniului municipiului public se afla numai nume mari, de consilieri locali pesede si doar cativa pedele care vor si ei sa devina boieri improprietariti. La pedele nu-i o problema, ca leutii sunt oricum datori regelui junglei, dar la pesede bag de seama ca au vandut si chielea ursului din padure pentru o palma de tarana.

Si uite asa, gata campania, gata gargara, iar lupii rosii si-au pus blana de mielusei si numai maine nu-i poimaine si-o sa-i vedem vopsiti in cap portocaliu.

Gata si cu povestea. Abia astept deznodamantul - sa vad care o sa mai aiba tupeul sa deschida gura larg in sedinte, dupa ce regele a avut grija sa le dea de toate : casa, pamant si afaceri.

PS : Ma gandesc si eu serios sa trec in barca lui Base, ca doar si gura mea trebuie sa manance, iar de la lupi ma mai astept doar la… Stiti voi bancul cu lupul si cu gura, nu vi-l mai spun…

UPDATE: Proiectul n-a trecut... inca... O mica buba, da' daca se vrea, se poate. Oricum, ce am scris pana acum, ramane valabil. Haide pa.

Ramaneti politicosi. Brb.

Niciun comentariu: