vineri, 29 ianuarie 2010

Ce se-ntampla doctore ?

Inainte ca PSD-ul Roman sa-si dea singur foc la coada, bineinteles cu ajutorul flacarii violet asezata in zona dorsala, ma gandeam ca azi sa scriu, la alegere, inspirata fiind de doua subiecte : « barbatii se gandesc la sex de 5.000 de ori pe an » si « angajatii care le spun sefilor ce cred despre ei sunt mai sanatosi (ei, angajatii, nu ei – sefii)». O sa scriu si despre astea, dar azi voi incerca sa le combin. Azi voi scris despre ce se-ntampla doctore cand esti sef si faci sex cand vor altii…

Stiu fiind faptul ca D.I.Carpusor mi-e sef, o sa incerc ca acest post sa nu fie numai plin de voma. Oricum, ca sa nu-si piarda unii vremea, o sa tot scriu cat de proasta mi se pare aceasta mutare, pana cand cineva o sa ma contrazica. Dar cine-ar indrazni ?

Partea 1 – Nici eu, da’ nici tu

Ieri, mare sedinta la PSD Roman. Subiectul a fost cel care bantuie toate ecranele in ultima perioada : pierderea, din nou, a alegerilor de catre social democrati. La scurt timp dupa sedinta aflu, cu stupoare, ca “afara ploua” si, evident, D.I. Carpusor trebuie exclus de la sanul partidului, alungat la orfelinat, unde nimeni nu spera sa se gaseasca vreo mare familie romascana care sa-l ia acasa. Pana acum, nicio pierdere.

Tot ieri, senatorul Ioan Chelaru si-a dat demisia, locul sau fiind luat, pana la urmatoarele alegeri, de consilierul judetean Vasile Balcan, patron al Marsat. P-asta o auzisem de ceva vreme, iar dupa ceva timp am trecut-o si la barfe, ca era ca si cand se intamplase. Pana acum, nicio pierdere.

Ca sa nu pierd firul evenimentelor, pana acum, toate suna a : nici eu nu mai vreau, dar nici pe tine nu te las.

PS : Varianta ca un consilier local mic mic mic i-a pus streangul de gat sefului meu pute de la mare distanta. Cred, mai debraga, ca acel consilier mic a fost, din nou, carne de tun si, mai apoi, o sa fie folosit, ca pe o hartie igienica, sa curete mizeria de la explozia flacarei violet.

Ma intorc la voi, cu partea a II-a. Sa mai aflu una doua…

Ramaneti curatati. Brb.

Un comentariu:

fotolucian spunea...

Tare faza,bravo Claudia.