marți, 5 ianuarie 2010

Esti veriga slaba, fugi cu banii tai de-aici

S-a intors lumea cu fundu-n sus. Oamenii vad dublu, numai in roz bombon sau violet lila si cred ca banii altora aduc fericirea.
Si Sebisor Vladescu, ministru de finante, face parte din categoria celor care vad dublu. A facut 13-14 dupa ce a mancat prea mult porc cu pene si a scos din palaria fermecata un iepuras - purtator de cuvant cum nici la casele imparatesti nu mai gasesti: Andreeeeeiiiiii Gheorgheeeeee. Aici dovezile : dovada 1, dovada 2.
Asa cum spune Leana lui Costel, egzista o explicatie : Probabil ca guvernul Boc la puterea b(ase) luate cate u(drea) a considerat ca Andreeeeeiiiiii Gheorgheeeeee i-a purtat noroc premierasului, cand l-a adus, in emisiune, cu genunchii pe pamant si cu capul de recuzita. Impiedicatul a crezut ca stelele verzi, ca si lumina violet, sunt semne divine si Fat Frumos, cunoscut sub denumirea de Andreeeeeiiiiii Gheorgheeeeee Impielitatul, este salvatorul, mantuitorul, fermecatorul care va aduce poporul cu picioarele pe pamant sau… in pamant.



Limbajul specific pacientilor cu sindromul Tourette o sa transforme ministerul de finante intr-o usa a cortului, iar contribuabilul va fi dat afara din birou cu ajutorul expresiei: Fugi de-aici in Pana m(e)a, esti veriga slaba… Poc Poc

Ramaneti in picioare. Brb.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Hai ca asta am auzit-o si eu aseara la sinteza zilei parca... eu unul astept confirmarea sau infirmarea acestei numiri in functie care e cel putin ciudata. Vom avea ceva de tras de pe urma baletului care il vor face Boc si Vladescu, nu spun degeaba asta pentru ca imi va impacta direct familia... May God have mercy on us!

Claudia Matei spunea...

Am vazut azi, mai pe la amiaza, ca a confirmat "numirea", dar nu ca si purtator, ci ca "the one" care o sa organizeze departamentul de comunicare... Cam tot aia... Brb