sâmbătă, 4 octombrie 2008

Sondaj personal

De la primele postari, mai multi prieteni, cunoscuti, straini si inamici (a se citi – oameni cu parere diferita de a mea) mi-au criticat, admirat sau apostrofat stilul si subiectele. Nu am putut sa modific nimic, deoarece nu am avut si nu am un plan. Am scris ce mi-a venit in cap, daca am avut timp, si numai ce am considerat EU ca este de spus/scris/comentat sau barfit. Fiind nascuta intr-o zodie schimbatoare ca politicienii, nu am niciodata o idee clara despre ce sa fac si sunt zapacita in toate proiectele mele. Azi scriu “de bine”, ca maine sa ma enerveze la culme vanzatoarea de la chiosc sau taximetristul din colt si sa tun… degeaba, sa-mi vars nervii printre dinti si randuri. Asa sunt eu, dar asta nu inseamna ca potentiala comunicare nu poate fi imbunatatita. Hai sa vedem daca trebuie sa ma schimb si sa schimb blogaritul… Asta nu inseamna ca am sa si trec la fapte, dar in mod sigur am sa tin cont de parerea voastra, pe care am s-o bifez undeva intr-un colt al capului, langa neuronul care abia mai zvacneste de atata lancezeala.
Sondajul permite bifarea mai multor optiuni, mai ales ca am descoperit ca am calitati cu nemiluita (de fapt, am doar calitatile enumerate aici).

Ramaneti calmi.Brb.

3 comentarii:

vlad clapa spunea...

Umn mare filozof egiptean spunea, printre altele, ca "daca vrei sa cunosti pe cineva nu intreba prietenii sau pe cei care-l cunosc, despre el, intilneste-te cu acea persoana, personal, pune-i intrebari, simte-i INIMA si apoi, poti sa-ti faci o parere despre el".
HERMES dixit.
Cu stima

Claudia Matei spunea...

Am inteles ce vrea sa spuna filosoful, nu am inteles clar cum pot sa aplic... eu sau ceilalti. Oricum, putini ma cunosc si multi nu vor. Apoi, daca tot ma citesc unii... sa facem lectura cat mai placuta... Cineva a bifat "plictisitor" si, totusi, a intrat si a votat... Mda, sunt multe, dar cred ca nu-s plictisitoare, eventual sunt obositoare si plictisita...

vlad clapa spunea...

Esti cea mai minunata fiinta, atunci cand stii sa te apreciezi tu...si nu altii...