sâmbătă, 4 octombrie 2008

Intuitia de fata mare nu ma-nseala!

Vorbeam acum ceva vreme despre demisia ex prefectului mocanu pe motive de cuie batute-n talpa de primarul pesedist, dar care, conform barfelor, avea un substrat - ce nu mai mira pe nimeni – electoral. Omul nostru avea oferta pedelistilor de a se candida pe el si se pare ca e din ce in ce mai greu sa-l refuzi pe pinalti, altfel risti sa vezi rosu in fata portii catre rai (a se citi politica). Se confirma faptul ca, in preajma alegerilor, coincidentele nu miros a bine, ba, din contra, put a coaja de portocale.
Spun gurile rele ca pedelistii au platit cinci miliarde pe caciula de candidat, suma cica mica in raport cu incasarile lunare, anuale si de mandat in cazul unor succesuri. Ceilalti, de pe la alte partide social-democrate si liberale, nu stiu daca au cotizat la seful de partid sau, din contra, au platit pe altii sa nu candideze. Pe la altii, umbla ciuma si malaria, iar candidatii se imbolnavesc subit, cum e medicul harbuz, moment numai bun pentru gurile rele sa spuna ca va veni un alt candidat care nu a avut loc prin colegii. Unii au zis ca e voba de seful cel mare si bun de la serviciile alea mari si rele, iar altii au spus ca medicul veterinar va fi inlocuit de medicul romascan, proaspat demisionar din consiliu. Iar in ceea ce-l priveste pe mocanu, abia l-a pus seful lui de partid lider in Consiliul Local. Sa muste barosanul bancilor mana celui care l-a hranit?!
De la liberali nu am nimic proaspat, pentru ca acum sunt ocupati sa iasa din rahatul cu mot al promisiunilor electorale neonorate si nu au timp de invarteli. Oricum, daca ceva pare clar este ca fostul sef de campanie al lui ursa, n-a avut soarta lui lazar din biblie, ci a fost asezat pe lespede si pus sa stea cu mainile la spate, asemeni prietenilor lui, care stateau in locuri reci si intunecate tot cu mainile la spate, dar, eventual, si legate.

Ramaneti intuiti. Brb.

Niciun comentariu: