duminică, 19 octombrie 2008

Sa ne frecam mainile impreuna

Foto 1: Sa facem lumina!

Primarul Leo face pac pac sau tzac pac si… uitati... luminita de la capatul tunelului. Stapanul luminii sa fie oare? Nu cred, parca… cu energia e altul…

Consilierul Alin – Nu sefu, nu asa, uite… din incheietura… se face. Apesi aici, langa rosu, de cate procente are psd-pnl, si vine lumina din cer direct in mana.

Vicele Constantin – Asa baieti, munciti sa dati lumina romascanilor, ca sa vada gropile din asfalt si mizeria de pe trotuar.



Foto 2: Exersam, invatam, practicam

Dupa cum se observa, frecatul mainilor devine un obicei printre politicieni. E ca spalatul pe maini. Unii isi freaca degetele, sa nu le scape nimic printre. Altii, parca scot asul din maneca. Ultimii se uita admirativ, sa mai invete si ei cum e cu puterea, ca pana acum au tot secondat si... doar atat.





Foto 3: Efectul luminii



Primarul Leo e fericit. A invatat in sfarsit cum e cu mainile impreunate. Energia s-a disipat si, ce sa vezi, lucrurile rosii s-au transformat in portocalii…Lumina asupra rosului are efecte devastatoare! Oare dintr-un pic de mov si un pic de lumina la ce se ajunge?!




Fotografii (de la zilele toamnei) preluate prin bunavointa unui prieten vigilent, caruia ii multumesc pe aceasta cale. De interpretarea imaginilor ma fac vinovata… simteam nevoia sa zambesc si preferam sa zambesc pe seama altora, ca de mine sunt satula. E ca faza cu mainile, cateodata te saturi de ale tale! Lor le era, de fapt, doar frig... Brrr, ce vremuri!


Ramaneti zambitori. Brb.

Un comentariu:

vlad clapa spunea...

Un comentariu super, un comentator super. Auzi, nu crezi ca municipiului Roman ii lipseste o revista stil "Catavencu".
Cu putin sprijin si cu un coordonator inspirat ca tine...proiectul poate prinde...Lumina. Fa un sondaj caci sponsori ar fi garla.
Esti un jurnalist minunat.
Cu stima...